Η MITSUBISHI MOTORS ΘΕΤΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:
Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ASX ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ τις ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B SUV

Το ολοκαίνουργιο ASX της Mitsubishi Motors βασίζεται στην επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου, και φέρνει νέες τεχνολογίες και δυνατότητες εξατομίκευσης στην γκάμα της.
Μια πλήρης σειρά τεχνολογιών ADAS βελτιώνει την ενεργητική ασφάλεια, και αναβαθμίζει τα επίπεδα άνεσης.  Σύγχρονες τεχνολογίες μετάδοσης κίνησης όπως Plug-in Hybrid (PHEV), Hybrid (HEV) και Mild Hybrid εξασφαλίζουν αποδοτικότητα και επιδόσεις.
Η Νέα Γενιά ASX υποστηρίζεται από την πενταετή εργοστασιακή εγγύηση της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει στους πελάτες οχήματα κορυφαίας ποιότητας. Η έλευση της Νέας Γενιάς ASX στην ευρωπαϊκή αγορά σηματοδότησε μία συναρπαστική στιγμή για την Mitsubishi Motors Europe. Το νέο μοντέλο ήρθε να εμπλουτίσει την ευρωπαϊκή γκάμα της Mitsubishi Motors, η οποία αποτελείται από το Space Star και το Eclipse Cross PHEV SUV, με το ολοκαίνουργιο COLT να ακολουθεί.

Το νέο ASX (“Active Sports X-over”) τοποθετείται στην καρδιά της βασικής κατηγορίας B-SUV. Αναπτύχθηκε ειδικά για την Γηραιά Ήπειρο και παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την προηγούμενη γενιά ASX, η οποία πούλησε σχεδόν 380.000 αυτοκίνητα στην περιοχή.

Η ανάπτυξη της κατηγορίας SUV και η ηλεκτροκίνηση παραμένουν οι κυρίαρχες τάσεις σήμερα στην ευρωπαϊκή αγορά, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί. Η Ευρώπη εισάγει νέα πρότυπα και οι πελάτες έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τα οχήματά τους, καθιστώντας το νέο ASX επίκαιρο αλλά και σημαντικό για τη μάρκα.

Η Νέα Γενιά ASX βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, επωφελούμενη από τις συνέργειες που προσφέρει η Συμμαχία. Την ίδια στιγμή προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα κινητήριων συνόλων, όπως Plug-in Hybrid (PHEV), Full Hybrid (HEV) και Mild Hybrid, προηγμένα συστήματα ασφάλειας καθώς και όλα τα συστήματα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και ψηφιοποίησης που αναμένουν οι πελάτες σήμερα.

Η νέα γενιά ASX αποτελεί το επόμενο συναρπαστικό βήμα της Mitsubishi Motors στην εξέλιξη της γκάμας της στην Ευρώπη. Το νέο μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα, πλαισιώνοντας τα Space Star MY24 και Eclipse Cross PHEV, με το ολοκαίνουργιο COLT να ακολουθεί σύντομα. Ακολουθεί ο αναλυτικός τιμοκατάλογος.


Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε το mitsubishi-motors.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ