Με το που βγήκε το…περιβόητο QCM (Quintessential Capital Management μέλος του Forbes Finance Council) για να ξεκαθαρίσει ότι στο Χρηματιστήριο της Αθήνας δεν υπάρχει άλλη Folli Follie πήγε η καρδιά στη θέση της τουλάχιστον 4 επιχειρηματιών- βασικών μετόχων- οι εισηγμένες των οποίων τις τελευταίες εβδομάδες είχαν βρεθεί στο στόχαστρο υποτιμητικής κερδοσκοπίας.

Οι «ανάσες» που θα πάρουν οι μετοχές των συγκεκριμένων εταιρειών (6 τον αριθμό ) θα είναι σημαντικές το αμέσως επόμενο διάστημα, και θα το δεις, με διαβεβαίωσε φίλος χρηματιστής (και ειδικός διαπραγματευτής σε μία από αυτές τις εισηγμένες).

Ήδη οι πρώτες κινήσεις στο χρηματιστηριακό ταμπλό έγιναν, την Τετάρτη μου είπε, περίμενε σιγά- σιγά από σήμερα που θα επιστρέψουν σε αυτά τα χαρτιά κεφάλαια που το τελευταίο διάστημα είχαν αποχωρήσει.

Για να δούμε, είμαι περίεργος να δω εάν όντως θα δικαιωθεί ο φίλος χρηματιστής. Τουλάχιστον για το χαρτί της εταιρείας που κάνει market making. 

Θα σας κρατώ ενήμερους.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. «πήγε η καρδιά στη θέση της τουλάχιστον 4 επιχειρηματιών- βασικών μετόχων- οι εισηγμένες των οποίων τις τελευταίες εβδομάδες είχαν βρεθεί στο στόχαστρο υποτιμητικής κερδοσκοπίας.»

    1. Γιατί οι ίδιοι δεν γνωρίζουν την εταιρία τους απέξω και ανακατωτά???Γιατί καρδιοχτύπησαν?
    2. Αν καρδιοχτύπησαν μην τυχόν και πιεστούν οι χαρτάρες τους, λεφτά δεν έχουν να βγουν να τα στηρίξουν???

    Καλήμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here