Όλο και ανεβαίνει η μετοχή της Profile, για την οποία σας…ψιθύριζα πρόσφατα. Η εξειδικευμένη εταιρεία του Χαράλαμπου Στασινόπουλου τα πηγαίνει εξαιρετικά τόσο εντός όσο κυρίως εκτός συνόρων διεκδικώντας και κερδίζοντας συνεχόμενες συμφωνίες για παροχή υπηρεσιών στο κομμάτι του λογισμικού που επικεντρώνεται.

Η μικρούλα Profile εξαγοράζει εταιρείες σε αναπτυγμένες αγορές όπως στην Γαλλία, πρωτοπορεί σε νέες τεχνολογίες (FinTech, Blockchain) που εφαρμόζονται στην “νέα τραπεζική” που αλλάζει ταχύτατα και εξελίσσεται προς ψηφιακή. Και εκεί η Profile έχει κερδίσει πολλούς πόντους τα τελευταία 1-2 χρόνια.

Για αυτό τα 20,38 εκατ. € της αποτίμησης της θεωρούνται αστεία από ανθρώπους που ξέρουν τι παίζει στον συγκεκριμένο κλάδο.
Και από την άλλη ο βασικός μέτοχος είναι από τους ανθρώπους που το κυνηγάνε, που θα πάρει το…βαλιτσάκι του και θα βγει να παρουσιάσει την εταιρεία του. Οπως και η ομάδα που τρέχει τα διάφορα προγράμματα και την υποστήριξη. Για αυτό διορατικοί παίκτες βλέπουν μία εταιρεία – διαμαντάκι και για το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here