Το είδατε χθες το ΙΑΣΩ; Έως τα 0,958 € και τελικά στα 0,942 ευρώ με άνοδο +8,53% και συναλλαγές αξίας 321.435 ευρώ. 
Και καλά χθες ήταν μία σε γενικές γραμμές καλή συνεδρίαση, ανέβηκαν πολλά χαρτιά, 43 εάν μέτρησα σωστά. Η ουσία είναι πως η μετοχή στην συνεδρίαση της Τρίτης, με την αγορά να καταρρέει υποχώρησε μόλις -0,23% και την Δευτέρα κατά +1,81%.

Για τη συνεδρίαση της Δευτέρας, σας είχα ενημερώσει από νωρίς αποκαλύπτοντας σας την εκποίηση του μεγάλου πακέτου 496.045 μετοχών που έγινε από γνωστό χρηματιστή και αγοράσθηκε από άλλον γνωστό χρηματιστή. Ιδιώτες αμφότεροι, όχι τραπεζικές χρηματιστηριακές.
Ορισμένοι εκτίμησαν την Δευτέρα, πως η μεταβίβαση του πακέτου θα έβαζε και ένα φρένο στην θεαματική ανοδική πορεία που είχε προηγηθεί, αλλά …φευ.

Οι εξελίξεις στον κλάδο της υγείας, η δυνατότητα σύγκρισης αποτιμήσεων μετά την πώληση του ΥΓΕΙΑ στο CVC Capital, οι σχεδιασμοί Σπυρίδη κ.λ.π έχουν ανακατέψει σε τέτοιο βαθμό την τράπουλα που έχουμε να δούμε ακόμη πολλά επεισόδια. 

   Στις 16 Νοεμβρίου σε σχετικό…ψίθυρο μου (για Grego, Coca Cola και ΙΑΣΩ) σας είχα μιλήσει ξεκάθαρα για fair value στα 1,20 ευρώ, τιμή χαμηλότερα της οποίας δεν συζητούν οι μεγαλογιατροί.
Τι άλλο να σας πω πια, αφήστε που μπορεί να με καλέσουν και από την Κολοκοτρώνη…

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here