Ο Μπιλ Γκέιτς είναι και με τη βούλα ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στις ΗΠΑ, καθώς έχει αποκτήσει 1.077.000 στρέμματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Το αμερικανικό περιοδικό The Land Report παρουσίασε το κατάλογο με τους 100 μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της χώρας.

Πρώτος ο «Farmer Bill», με περιουσία 121 δισ. δολάρια, διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 19 πολιτείες.

Προειδοποίηση Bill Gates για τις θεωρίες συνωμοσίας

Ο Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft και τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης, είτε άμεσα ή μέσω συμφωνιών της εταιρείας του Cascade Investments με τρίτα μέρη, σύμφωνα με το Land Report.

Το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει κτήματα σε Αρκάνσας (περίπου 192.000 στρέμματα), Αριζόνα (σχεδόν 100.000 στρέμματα), Καλιφόρνια (σχεδόν 20.000 στρέμματα) και μικρότερες εκτάσεις σε Κολοράντο, Φλόριντα, Άινταχο, Ιλινόις, Αϊόβα, Μίσιγκαν, Μισισιπί, Νεμπράσκα, Νέο Μεξικό, Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο, Ουάσινγκτον, Ουισκόνσιν και Γουαιόμινγκ.

 

Το Forbes σημειώνει ότι η Gates Ag One και η θυγατρική της Cascade, Cottonwood Ag Management (που προωθεί βιώσιμες αγροτικές πρακτικές για την προστασία του εδάφους, των υδάτινων πόρων και των καλλιεργειών) υποδεικνύουν με την επενδυτική στρατηγική ποιος θα είναι ο σκοπός του.

Η πρόβλεψη Bill Gates για την πανδημία και η νέα προφητεία για δύο καταστροφές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here