Την παραίτησή τους από τη θέση των ανεξαρτήτων μελών του διοικητικού συμβουλίου της Akazoo υπέβαλλαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Μακρίδης και Bryan David Roche, με επιστολή που έστειλαν στις 23 Απριλίου.

Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της QCM, με την οποία αμφισβητούνται τα οικονομικά αποτελέσματα και άλλα στοιχεία της εισηγμένης στον NASDAQ εταιρείας, τα δύο μέλη του Δ.Σ. αναφέρουν στην επιστολή πως, «όπως και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο, θεωρούν πως απαιτείται μια ξεκάθαρη, αναλυτική και διεξοδική έρευνα, τα πλήρη αποτελέσματα της οποίας πρέπει να παρουσιαστούν στους μετόχους».

Προσθέτουν πως αναμένουν και την εμπλοκή ειδικού συμβούλου, υψηλού κύρους, με εμπειρία στην αναλυτική (forensic) έρευνα που θα συνδράμει στο έργο της ειδικής επιτροπής διερεύνησης όσων αναφέρει η QCM, θέμα «που πρέπει να αποτελέσει ύψιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση και το διοικητικό συμβούλιο».

«Οι παραιτήσεις μας συνδέονται όχι μόνο με την πρόθεσή μας να αποχωρήσουμε από το διοικητικό συμβούλιο εδώ και αρκετούς μήνες, όπως είχαμε δηλώσει», αλλά και με την απόφαση της διοίκησης να προσλάβει δύο ανεξάρτητους συμβούλους ώστε να πραγματοποιηθεί έλεγχος ώστε να εξακριβωθεί αν ισχύουν όσα αναφέρονται στην έκθεση της QCM, αναφέρουν τα δύο πρώην μέλη του Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here