Τις υπηρεσίες της Europ Assistance και του δικτύου της έχουν οι ασφαλισμένοι της Interasco από αρχές Νοεμβρίου, σε μια νέα συνεργασία που εγκαινίασαν οι δυο πλευρές.

Όπως δημοσιεύεται στο επίσημο site της ασφαλιστικής, όσοι πελάτες της ασφαλιστικής έχουν σε ισχύ συμβόλαια αστικής ευθύνης αυτοκινήτου και εξυπηρετούνται από το αντίστοιχο δίκτυο των επιχειρήσεων βοήθειας της INTER PARTNER ASSISTANCE S.A. ή της MAPFRE ASISTENCIA S.A. θα εξυπηρετούνται πλέον αποκλειστικά και μόνον από την νέα συνεργαζόμενη επιχείρηση βοηθείας Europ Assistance.

Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Interasco, κ. Κάρολος Σαϊας περιέγραψε τα βήματα για την επόμενη μέρα της εταιρείας, σημειώνοντας πως το πρώτο εξάμηνο του 2021 η αύξηση της παραγωγής κινήθηκε ανοδικά κατά 5,4%, ενώ εξίσου θετικές είναι οι προβλέψεις και για το υπόλοιπο του έτους.

Όπως σημείωσε επίσης, η εταιρεία θα συνεχίσει να προβαίνει σε διαρκείς βελτιώσεις, αλλαγές διαδικασιών, αναβαθμίσεις σε καλύψεις και προϊόντα, στηρίζοντας τους Συνεργάτες σε κάθε βήμα.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here