Τα προνόμια και οι παροχές που μπορούν να εξασφαλίσουν σήμερα οι εταιρείες για τους εργαζομένους τους, φαίνεται πως αποτελούν βασικό ζητούμενο στον χώρο του HR.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, η Lidl Ελλάς κάνει ένα ακόμα βήμα που μεγαλώνει την εμπειρία των αγορών από τα καταστήματά της, προσφέροντας ταυτόχρονα ακόμα περισσότερες εταιρικές επιλογές για τις εταιρείες και το προσωπικό τους, μέσω της Κάρτας Προνομίων Business. 

Πρόκειται για ένα ευέλικτο δώρο που έρχεται να δώσει την πλέον ενδεδειγμένη λύση στους επιχειρηματίες, υπεύθυνους λογιστηρίων, οικονομικούς διευθυντές και τους υπεύθυνους των τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού, καθώς με την Κάρτα Προνομίων Business έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσφέρουν στους εργαζομένους τους τη χαρά ενός μοναδικού δώρου. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική τους, καθώς η Lidl Ελλάς διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τροφίμων και μη. 

Η κάρτα Προνομίων Business είναι μεταβλητής αξίας, απευθύνεται σε Νομικά Πρόσωπα και αποκτάται με την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου, χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια. Είναι εξαργυρώσιμη σε όλα τα καταστήματα Lidl στην Ελλάδα, έχει δυνατότητα επαναφόρτωσης, όπως και έλεγχο χειρισμού, εξαργύρωσης και διαθέσιμου υπολοίπου. 

Η συγκεκριμένη κάρτα δημιουργήθηκε προκειμένου να βοηθήσει τις εταιρείες να εφαρμόζουν τακτικές οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων τους, εστιάζοντας στην αύξηση της αγοραστικής τους δύναμης. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνες, η υιοθέτηση τέτοιων πρακτικών συμβάλει αποδεδειγμένα στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.  

Οι γιορτές του Πάσχα που πλησιάζουν, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να επιβραβεύσουν τους εργαζομένους τους, να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες ή τους πελάτες τους, με την Κάρτα Προνομίων Business.

Για την παραγγελία Καρτών Προνομίων Business αλλά και για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησης αυτών, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν το αίτημά τους στο τμήμα υποστήριξης πελάτων της Lidl Ελλάς μέσω της φόρμας που θα βρουν στον σύνδεσμο: https://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/contactsupport. 

Εναλλακτικά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά στο 800 111 3333 για κλήσεις από σταθερά (χωρίς χρέωση), ή στο +30 2311 768 568 για κλήσεις από κινητά (αστική χρέωση). Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα – Σάββατο: 8:00 – 18:00. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: https://www.lidl-hellas.gr/plirofories/cards