Την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων στην κα Ευθυμία Μπαλή και καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Διαχείρισης Πελατών στον κ. Ιωάννη Τσαγιάννη ανακοίνωσε η ΔΕΗ Α.Ε.

Η κα. Μπαλή εργάζεται στη ΔΕΗ από το Μάιο του 1990 και διετέλεσε Γενική Διευθύντρια Εμπορίας. Το 2007 ήταν Υποτομεάρχης του καταστήματος Κερατσινίου πριν το διαχωρισμό Εμπορίας – Δικτύου. Το 2008 με τη δημιουργία της ΓΔ/Ε τοποθετήθηκε σαν Τομεάρχης (Διευθυντής) στο Κατάστημα Πειραιά, όπου στην ουσία συμμετείχε στο στήσιμο των πρώτων καταστημάτων της νεοσύστατης Γενικής Διεύθυνσης. Τον Ιούνιο του 2014 έγινε Διευθύντρια Κλάδου της Διεύθυνσης Πωλήσεων Αττικής και τον Αύγουστο του 2017 Διευθύντρια Πωλήσεων Αττικής.

Δείτε επίσης: Η ΔΕΗ αφήνει την Χαλκοκονδύλη και χτίζει τη νέα εποχή της στο στρατόπεδο της Μεσογείων

Το αντικείμενο ενασχόλησής της όλα αυτά τα χρόνια αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, την εφαρμογή της τιμολογιακής και εμπορικής πολιτικής της εταιρείας και των διαδικασιών της εν γένει. Ειδικότερα από το 2014 μέχρι σήμερα, εκτός από τα αναφερόμενα αντικείμενα ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Νομικής Σχολής Αθηνών στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημοσίας Διοίκησης. Πριν από την πρόσληψη της στη ΔΕΗ ήταν Προϊσταμένη ανθρωπίνου δυναμικού σε ιδιωτική εταιρεία για δύο έτη.

Δείτε επίσης: Άρωμα γυναίκας με διπλή μεταγραφή στην Alpha Bank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here