Οι ασφαλιστικές κάθονται ή έχουν στεγνώσει από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και δεν μπορούν να κάνουν δουλειά;  Πάνω από μία εβδομάδα μας είπαν κάνουν να εκδώσουν ένα ασφαλιστήριο πυρός.

Για πρώτη φορά το ακούσαμε αυτό. Και έτσι, ο Ανασφάλιστος αντί να τραπεί σε φυγή, κόλλησε και άρχισε να ψάχνει.  Οι μεν τα βάζουν με τους δε, και όλοι με όλους. Καταλαβαίνετε, η μόνιμη διαμάχη, μεταξύ ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στελεχών από τις ασφαλιστικές, όταν δεν μπορούν να συνεννοηθούν.  Γιατί, άλλο είναι να βλέπεις τις εξελίξεις από αντικατοπτρισμούς του φωτός, μέσα σε ένα κτίριο, και άλλο υπό το φως το κανονικό.

Χαμένοι στην μετάφραση της γραφειοκρατίας 

Οι μεν, είπαν για τους δε, ότι έχουν χαθεί στην γραφειοκρατία και δεν τους μένει χρόνος για δημιουργία. Ότι έχουν αντιστρέψει τους όρους και αντί την γραφειοκρατία να την διεκπεραιώνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι, την διεκπεραιώνουν τα διοικητικά και ανώτατα στελέχη, με αποτέλεσμα η δημιουργικότητα να χάνεται.

Μας είπαν, επίσης ότι λείπουν από το underwriting στελέχη και ότι σπανίζουν τα άτομα με προσόντα που άλλοτε υπήρχαν.  Πώς να βγει η παραγωγή αναρωτήθηκαν και ποια ποιότητα μπορεί να μεταφέρει η ασφαλιστική διαμεσολάβηση, όταν μπαίνει φρένο στην σωστή επικοινωνία;

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here