Μία νέα πρωτοβουλία με «θετικό πρόσημο» για τους οδηγούς ανέλαβαν οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου  και το CityzenParking.

Ήδη από χθες, παρέχεται στους οδηγούς η δυνατότητα να παρκάρουν τα οχήματά τους στο CityzenParking (Τελωνείο) και εν συνεχεία τους προσφέρονται δωρεάν δύο εισιτήρια αστικής συγκοινωνίας προκειμένου να μετακινηθούν προς το κέντρο.

Μετά την ακύρωσή τους οι οδηγοί θα οφείλουν να επιδείξουν την κάρτα του πάρκινγκ στους οδηγούς των λεωφορείων προκειμένου να μετακινηθούν στον προορισμό τους, μεταξύ άλλων στο κέντρο της πόλης αλλά και σε άλλα σημεία εντός και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος.

Επί της ουσίας οι πολίτες θα πληρώνουν μόνο για την αξία της στάθμευσης του οχήματος τους στο πάρκινγκ.

Να σημειωθεί ότι στο Cityzen υπάρχει στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου από όπου και μπορούν οι πολίτες να επιβιβασθούν στις περισσότερες γραμμές των αστικών συγκοινωνιών και χωρίς άγχος, κόστος και νεύρα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε προορισμό σε ελάχιστα λεπτά.

Η δράση θα τίθεται σε εφαρμογή καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ. Τα Σάββατο η ισχύς είναι από τις 7:00 το πρωί έως και τις 3:00 το μεσημέρι ενώ δεν ισχύει τις Κυριακές. Για τις αργίες ισχύει ό,τι και τις καθημερινές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here