Άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για την eXp Realty – Έξι νέες αγορές, 86.000 μεσίτες παγκοσμίως σε 24 χώρες – Αλλαγή παιχνιδιού στον τομέα των ακινήτων  

Το 2022 ήταν μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για την eXp Realty®, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη παγκόσμια μεσιτική εταιρεία ακινήτων και βασική θυγατρική της eXp World Holdings, Inc., με δραστηριότητες και στην Ελλάδα.

Η eXp Realty συνέχισε την επέκτασή της με την επιτυχή έναρξη έξι νέων αγορών το 2022, συμπεριλαμβανομένων της Δομινικανής Δημοκρατίας, της Ελλάδας, της Νέας Ζηλανδίας, της Χιλής και της Πολωνίας και του Ντουμπάι. Με την έναρξη λειτουργίας αυτών των νέων αγορών, η eXp Realty έχει παρουσία σε 24 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της έδρας της στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει ξεπεράσει τους 86.000 μεσίτες παγκοσμίως.

Το 2022, η eXp Realty εγκαινίασε νέες εφαρμογές, όπως το 360 Home, μια τεχνολογία που επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους μεσίτες να οικοδομήσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες τους, αυξάνοντας την κερδοφορία τους, ενσωματώνοντας στενότερα τις συνδεδεμένες υπηρεσίες απευθείας στον καταναλωτή. Το eXp Luxury ένα πρόγραμμα για την ενίσχυση της δυναμικής των μεσιτών στον τομέα των πολυτελών ακινήτων, μέσω της προβολής των ίδιων και των περιουσιακών στοιχείων που διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιό τους. Το Revenos μια καινοτόμο πλατφόρμα για την εσωτερική διαχείριση των εντολών αγοράς και πώλησης, ώστε οι μεσίτες να απολαμβάνουν το προνόμιο της έγκαιρης πληροφόρησης.

Ο κ. Νίκος Μανομενίδης διευθυντής της eXp Greece, δήλωσε ότι «το δίκτυο της eXp Realty δεν αναπτύσσεται μέσω franchising. Στους συνεργαζόμενους μεσίτες που “συνεργάζονται” με την eXp Greece, προσφέρονται δωρεάν μετοχές της εταιρείας ως επιβράβευση για τις επιτυχίες τους και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ πληρώνονται από 75% έως 100% της προμήθειας από τις συναλλαγές. Η eXp είναι η πρώτη μεσιτική εταιρεία στον κόσμο που βασίζεται στο cloud. Η μοναδική μας πλατφόρμα σημαίνει ότι κάθε συνεργάτης σε όλο τον κόσμο έχει πρόσβαση στην ίδια τεχνολογία, τα ίδια εργαλεία και την ίδια εκπαίδευση – κορυφαία στην αγορά – με την υποστήριξη περισσότερων από 86.000 μεσιτών της eXp σε όλο τον κόσμο. Η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας επιβεβαιώνει ότι το μοντέλο της eXp όχι μόνο οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων, αλλά είναι κατάλληλο και ανθεκτικό σε οποιεσδήποτε συνθήκες της αγοράς. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για την eXp Realty και ήδη υπάρχει μεγάλη ζήτηση από μεσίτες για επερχόμενη συνεργασία. Στόχος μας είναι να έχουμε δημιουργήσει μέχρι τους πρώτους μήνες του 2023, ένα αρκετά σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων, το οποίο θα αφορά κυρίως κατοικίες και δευτερευόντως εμπορικά ακίνητα, τόσο προς ενοικίαση όσο και προς πώληση. Εργαζόμαστε καθημερινά και με συνέπεια για την επίτευξη του στρατηγικού μας στόχου, που είναι μια σταθερή αναπτυξιακή πορεία με συνεχώς διευρυνόμενο μερίδιο αγοράς και στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here