Η περίοδος της πανδημίας έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για εύκολες, ασφαλείς και προπάντων γρήγορες λύσεις στον κλάδο της διακίνησης εμπορευμάτων και προιόντων.

Προς την κατεύθυνση αυτή, την  εν λόγω περίοδο ανακοινώθηκαν μεγάλες συνεργασίες και εξαγορές, όπως η εξαγορά της SendX από τη Skroutz, αλλά και η είσοδος της οικογένειας Μαρινάκη στον κλάδο των ταχυμεταφορών με την εξαγορά του πλειοψηφικού ποσοστού της COURIER CENTER που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1997.

Τώρα, ένας μεγάλος όμιλος από τον κλάδο των πρατηρίων καυσίμων, η REVOIL, ανακοίνωσε πως ενώνει τις δυνάμεις της με την υπηρεσία Courier, τη NEXT POINT, με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του δικτύου της.

Ο καταναλωτής μπορεί πλέον σε μία στάση στο πρατήριο REVOIL της γειτονιάς του, να εφοδιαστεί διπλά… με καύσιμο και με δέμα, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Η συνεργασία REVOIL – NEXT POINT COURIER ξεκίνησε σε επιλεγμένα σημεία. Στόχος είναι σταδιακά να επεκταθεί πανελλαδικά καθιστώντας τα πρατήρια REVOIL σημεία παραλαβής και παράδοσης δεμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here