Γράφει η «ξενοδόχος»

Έρχεται από τη Θεσσαλονίκη με …χρώμα στα Εξάρχεια, στην περιοχή της Νεάπολης. Ο λόγος για το 4 άστερων Colors Hotel Athens που ανοίγει στις 14 Μαϊου, με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού στην οδό Μπενάκη 27-29,  μόλις 5 λεπτά από την Ομόνοια.

  •  Έστω κι αν η πανδημία πήγε πίσω το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας, το νέο ξενοδοχείο το 4ο κατά σειρά της αλυσίδας Colors Hotels με επικεφαλής τον κ. Φώτη Δρακόπουλο ο οποίος ξεκίνησε το 2011 από τη συμπρωτεύουσα, είναι τώρα παντελώς έτοιμο.

Το ξενοδοχείο έχει   προκύψει από την μετασκευή προηγούμενου κτιρίου, σε συνέχεια της μεγάλης τάσης έχει γίνει πιο έντονη από το 2017 και μετά στην πρωτεύουσα (και ανακόπηκε λόγω κορωνοϊού) όπου παλιά- συνήθως επαγγελματικά- κτίρια παίρνουν παντελώς νέα μορφή.

Το νέο COLORS Hotel Athens διαθέτει 29 δωμάτια σε επτά κατηγορίες, από Business Economy μέχρι το The Penhtouse Suite

  • «σε χρωματικές περιπέτειες, σχεδιασμένα από τους PROJECT4 για όλους τους σύγχρονους ταξιδιώτες: τον business ταξιδιώτη που θέλει να βρίσκεται δίπλα σε όλα, το ζευγάρι που θέλει να ζήσει τον παλμό στο κέντρο της πόλης, την παρέα που λατεύει το nightlife της Αθήνας και την οικογένεια που θέλει επισκεφτεί όλα τα αξιοθέατα», όπως αναφέρουν οι επιτελείς του.

  • «Το βραβευμένο design, η κεντρική τοποθεσία, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας έχουν κάνει τα COLORS Hotels Greece από τα πλέον αγαπητά brand ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη. Μετά από τα τρία COLORS Urban Hotel, COLORS Central Ladadika και COLORS Thessaloniki Living στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, η ομάδα των COLORS Hotels Greece ανοίγει το τέταρτο μέλος της οικογένειας στο πιο καίριο σημείο της Ελλάδας, το κέντρο της Αθήνας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here