Πτωτική η χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του 2019, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί -1,30%, με τον Τραπεζικό Δείκτη να διορθώνει μετά το τεχνητό…φτιασίδωμα της Δευτέρας.
Πτώση με τζίρο 18,3 εκατ. ευρώ, peanuts  σαν να λέμε, μόλις 30 μετοχές με κατάφεραν θετικό πρόσημο έναντι 53 που υποχώρησαν.
Και όμως!

  • Για ακόμη μία φορά, πολλοστή, ξάφνιασε τους μη μυημένους το ΙΑΣΩ με την κόντρα κίνηση του, την άνοδο με +3,32% στα υψηλά των 1,25€ που αποτελούν και νέα “κορυφή” για τη μετοχή. Άνοδος με συναλλαγές 209.383 μετοχών, αξίας 256.536 ευρώ, κίνηση που δεν φαίνεται να αιφνιδιάζει τους γνωρίζοντες.

Γίνομαι σαφέστερος.
   Στις 21 Δεκεμβρίου σας είχα κάνει λόγο για το CVC απόλυτο νικητή στο ΥΓΕΙΑ, για να καταλήξω στο “πόσες φορές είναι διατεθειμένο το OAKTREE να δώσει για το ΙΑΣΩ“. Υπολογίζοντας το τίμημα και με γνώμονα αυτό που έδωσε το CVC για το σύνολο του ΥΓΕΙΑ συνεκτιμώντας επίσης τις εξελίξεις στο θέμα του Ερρίκος Ντυνάν με το Ίδρυμα Ωνάση.
Επίσης 2 μέρες νωρίτερα, είμουν σαφής όταν αποκάλυπτα το “μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την…επίθεση OAKTREE στο ΙΑΣΩ” ξεκαθαρίζοντας από τότε (19 Δεκεμβρίου), πως

  •   τo ΟΑΚTREE ενδιαφέρεται ΟΝΤΩΣ για να αποκτήσει τον έλεγχο του ΙΑΣΩ, σχεδιάζει με επίκεντρο την εισηγμένη να δημιουργήσει έναν πόλο στον κλάδο, τον αντίπαλο πόλο του CVC και προς αυτό θα πρέπει να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως εάν τελικά τελεσφορήσει η προσπάθεια του ΔΕΝ θα μείνει μόνο στο ΙΑΣΩ αλλά θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις συμπληρωματικές προκειμένου να συγκροτήσει ένα χαρτοφυλάκιο θεραπευτηρίων, μονάδων κ.λ.π του κλάδου.

Σύντομα θα σας έχω νεότερα για τη μετοχή, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχήματα  για το πρώτο εξάμηνο του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here