Η MetLife, με την υποστήριξη του MetLife Foundation, βρέθηκε για τρίτη χρονιά στο πλευρό των νεαρών αθλητών των Special Olympics Hellas. Το Σάββατο 2 Ιουνίου, εθελοντές της εταιρίας έδωσαν το παρών σε ποδοσφαιρικό αγώνα με αθλητές του προγράμματος Young Athletes των Special Olympics, που διοργανώθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Γουδή.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 18ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την UEFA, καθώς και με 70 ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην προώθηση της σωματικής άσκησης και υγείας, αλλά και στην κοινωνική ένταξη και την ενδυνάμωση των ατόμων με διανοητική αναπηρία, μέσα από τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και τη συνεργασία τους με εθελοντές.

 

Η διοργάνωση του αγώνα αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Community Service Week, που υλοποιεί η MetLife στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της να συμμετάσχουν σε εθελοντικές δράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Η πρωτοβουλία Community Service Week χρηματοδοτείται από το MetLife Foundation, που αποτελεί τον φιλανθρωπικό βραχίονα της MetLife και υποστηρίζει συστηματικά την ανάπτυξη του εταιρικού εθελοντισμού, με έμφαση σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων από ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

Ο κ. Σταύρος Μιχαηλίδης, επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας και Marketing της MetLife, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε και φέτος τη χαρά να βρεθούμε κοντά στους νεαρούς αθλητές των Special Olympics, να μοιραστούμε τη χαρά του αγώνα, αλλά και να πάρουμε μαθήματα ζωής από τη θέληση και το κουράγιο όλων αυτών των παιδιών. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ισότιμη ενσωμάτωση των ΑμεΑ, αποτελούν ζητούμενα για κάθε κοινωνία, ως δείγμα ποιότητας του πολιτισμού της. Για όλους εμάς στην MetLife, είναι αξίες τις οποίες έχουμε αγκαλιάσει και υπηρετούμε με συνέπεια, επενδύοντας σε καινοτόμα προγράμματα και σε σταθερές συνεργασίες, αλλά και δίνοντας οι ίδιοι εθελοντικά το παρών, σε κάθε σχετική δράση.»

 

150 χρόνια MetLife 

Το 2018 η MetLife, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, συμπληρώνει 150 χρόνια δραστηριότητας. Από την ίδρυσή της, το 1868, μέχρι σήμερα, η MetLife ακολουθεί μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, με κύριο χαρακτηριστικό τη διαρκή εξέλιξη και την αποτελεσματική προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Σήμερα, η εταιρία δραστηριοποιείται σε 44 χώρες σε όλον τον πλανήτη, απασχολεί συνολικά 57.000 εργαζόμενους, διαθέτει ενεργά συμβόλαια συνολικής αξίας 4,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων (στοιχεία μέχρι 12/31/2017) και έχει καταβάλει περίπου 45 δισεκατομμύρια δολάρια στους ασφαλισμένους της, ενώ την εμπιστεύονται πάνω από 90 εταιρίες του FORTUNE100, για την ασφάλιση του προσωπικού τους.

Κύριο γνώρισμα στην ιστορία της MetLife είναι η επένδυση στην καινοτομία, με σκοπό τη δημιουργία αξίας και τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά. Ήταν η πρώτη εταιρία που προσέφερε ασφάλιση έναντι βιομηχανικών κινδύνων, η πρώτη που εισήγαγε στην αγορά την ομαδική ασφάλιση για επιχειρήσεις και η πρώτη ασφαλιστική που εγκατέστησε ευρείας κλίμακας σύστημα ηλεκτρονικής επεξεργασίας δεδομένων. Εξίσου διαχρονικό και αναπόσπαστο στοιχείο της κουλτούρας της MetLife αποτελεί η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στο πλαίσιο της οποίας λειτουργεί ως αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος, με σημαντικό αποτύπωμα στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Το 2017 η MetLife παγκοσμίως επένδυσε περισσότερα από 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια στους τομείς της πράσινης οικονομίας, της εκπαίδευσης και της έρευνας, αλλά και σε προγράμματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών μετά από φυσικές καταστροφές. Επιπλέον, το MetLife Foundation, συνεχίζοντας την παράδοση προσφοράς της εταιρίας, έχει κατευθύνει από την ίδρυσή του, το 1976, περισσότερα από 853 εκατομμύρια δολάρια σε επιδοτήσεις και προγράμματα.

Σχετικά με τη MetLife Ελλάδος

MetLife δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1964, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας ενώ αποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η MetLife είναι Νο1 επιλογή και στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Μέσα από μια ευρεία γκάμα ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αξιοποιώντας τη διεθνή τεχνογνωσία αλλά και την πλούσια εμπειρία που διαθέτει σε τοπικό επίπεδο, η MetLife έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης στη χώρα μας. Στοχεύοντας στο πραγματικό όφελος των ασφαλισμένων της, η MetLife προσφέρει καινοτόμα και ευέλικτα Προγράμματα και Υπηρεσίες που ακολουθούν τις εξελίξεις στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here