Το Metaxa Hospitality Group ανακοινώνει το άνοιγμα και των τριών ξενοδοχείων του για την καλοκαιρινή περίοδο του 2022. Παρά τις προκλήσεις της συγκυρίας, ατενίζει τη νέα τουριστική σεζόν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, υποστηρίζοντας παράλληλα τους εργαζομένους, τους εμπορικούς συνεργάτες και τους προμηθευτές του καθώς και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Αναλυτικότερα:

  • Το Creta Maris Beach Resort,  με υποδομές ιδανικές για οικογένειες και ζευγάρια σε μια έκταση 170 στρεμμάτων στη Χερσόνησο Ηρακλείου, άνοιξε τις πόρτες του στις 2 Απριλίου, με δράσεις που υποστηρίζουν την αυθεντική και βιώσιμη φιλοξενία.
  • Το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, με χαρακτήρα adults only θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 9 Απριλίου με εμπλουτισμένες outdoor δραστηριότητες.
  • Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στην Οία, με χαρακτηριστικό την ιδιωτικότητα και τη μοναδική θέα στο ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, αναβαθμισμένους εξωτερικούς χώρους, νέα υποδοχή και συνεδριακές αίθουσες, θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες στις 20 Απριλίου 2022.

Ύψιστη προτεραιότητα παραμένει η διαφύλαξη της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος εφαρμόζει και φέτος το πρόγραμμα “Committed to Caring”, ακολουθώντας  με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:

« Ανοίγουμε τα ξενοδοχεία μας και είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην αυθεντική φιλοξενία. Με χαμόγελο, ευγένεια  και ταλέντο υποδεχόμαστε τους  επισκέπτες που μας τιμούν και θέλουμε να ανταποδώσουμε με το να νιώσουν μέλη της οικογένειά μας. Ας έχουμε ένα καλό καλοκαίρι για όλους!»