Πώς θα σας φαινόταν αν ήσασταν ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου; Όχι όμως οποιουδήποτε ξενοδοχείου, αλλά ενός που θα ανήκε στο… μετασύμπαν;

Η εταιρεία ανάπτυξης ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων CitizenM ανακοίνωσε ότι θα ανεγείρει ένα ξενοδοχείο στο metaverse, το οποίο θα εγκατασταθεί στο βιντεοπαιχνίδι The Sandbox, ενώ μελλοντικά θα γίνει μονάδα φιλοξενίας στον πραγματικό κόσμο.

Τις επόμενες εβδομάδες, η CitizenM θα αποκτήσει ένα «LAND site» μέσα στο The Sandbox. Από τη στιγμή που αγοράσει την «έκταση», σχεδιάζει να οικοδομήσει εκεί ένα εικονικό ξενοδοχείο, όπου άβαταρ θα μπορούν «να εργάζονται, να κοιμούνται και να παίζουν», όπως ενημέρωσε η CitizenM. Η ανέγερση του ξενοδοχείου θα χρηματοδοτηθεί μέσω πωλήσεων 2.000 NFT τα οποία είναι συνδεδεμένα με «έπαθλα», εξαγοράσιμα σε όλα τα ξενοδοχεία της εταιρείας στον πραγματικό κόσμο, όπως εκπτώσεις ή δωρεάν ποτό. Τα NFT θα πωληθούν στην ίδια τιμή. Ο κάθε αγοραστής θα καταταγεί τυχαία σε ένα από τρία επίπεδα: 1.500 στο επίπεδο «regular» πολιτών της εικονικής δομής, 450 στο επίπεδο «regular» πολίτες και 50 στο επίπεδο «legendary» πολίτες. Τα ανώτερα επίπεδα συνοδεύονται από καλύτερες αμοιβές και η σπανιότητά τους έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την αξία του NFT.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here