Ανακατατάξεων συνέχεια στην αγορά, με τους servicers να «αλιεύουν» στελέχη από εταιρείες με μεγάλο «όνομα» και δοκιμασμένες στα δύσκολα. 

Η τελευταία μεταγραφή έχει… γυναικείο άρωμα και αφορά στην Βιβή Διαμαντούρου. Προερχόμενη από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, όπου και εργάστηκε επί μακρόν, τόσο στη NOVA, ως Head of Organisational Design & Talent Acquisition, όσο και στη Wind, κατέχοντας τη θέση του Recruitment & Development Specialist, η κυρία Διαμαντούρου αναλαμβάνει καθήκοντα People Recruitment & Selection Manager στην doValue.

Με πτυχίο ψυχολογίας και ειδίκευσης στο HR Management από το University of La Verne αναμένεται να αποτελέσει μία χρήσιμη προσθήκη στο δυναμικό του mega servicer που υπολογίζεται ότι «μετρά» περί τα 1.000 άτομα. Από τη σύστασή του δε, έχει καταφέρει να διαχειρίζεται απαιτήσεις άνω του ενός εκατομμυρίου δανειοληπτών, αξίας 33 δισ. ευρώ. Στo πλαίσιo της συνεργασίας με την Eurobank, η doValue έχει υπογράψει σύμβαση διαχείρισης, διάρκειας 14 ετών για το σύνολο των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, καθώς και όλων των δανείων σε καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών.

Πέραν της σύμβασης αυτής, ο servicer διαχειρίζεται τα δανειακά χαρτοφυλάκια των τιτλοποιήσεων «Cairo» που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες συναλλαγές τιτλοποίησης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, «Pillar», την η πρώτη SRT συναλλαγή στην Ευρώπη, «Frontier», «Mexico» και «ICON», τα οποία αποκτήθηκαν εντός της χρήσης 2021, του χαρτοφυλακίου «Solar», το οποίο αποκτήθηκε μετά την συγχώνευση με την doValue Hellas Α.Ε., καθώς και τα χαρτοφυλάκια «Eclipse» και «Polis» που ανήκουν σε διεθνείς επενδυτές.

Παράλληλα, τον περασμένο Απρίλιο η doValue ανέλαβε τη διαχείριση του 50% του χαρτοφυλακίου «Neptune», ύψους 500 εκατ. ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here