Στο δυναμικό της δικηγορικής εταιρείας «Μπερνίτσας» εντάσσεται η Δρ. Αναστασία Μαλλέρου ως Counsel.

Με εμπειρία στους κλάδους του FinTech και των αναδυόμενων τεχνολογιών και δικαίου με έμφαση στο blockchain, η ένταξη της στην ομάδα Banking Finance & Capital Markets της «Μπερνίτσας» αναμένεται να ενισχύσει την ήδη ισχυρή παρουσία της δικηγορικής εταιρείας σε deals που αφορούν τράπεζες και κεφαλαιαγορές.

Η κυρία Μαλλέρου διαθέτει ένα πυκνό βιογραφικό: έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενική Σύμβουλος του συστήματος πληρωμών «ΔΙΑΣ», ενώ έχει εργαστεί και ως εμπειρογνώμονας στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Υπήρξε μέλος της νομικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πληρωμών της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας στις Βρυξέλλες, που συστάθηκε για να παρέχει συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε ευρώ (SEPA) και την εισαγωγή ενιαίων κανόνων για τις συναλλαγές πληρωμών σε ευρώ σε ολόκληρη την ευρωζώνη.

Ο διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Παναγιώτης Μπερνίτσας ανέφερε σχετικά: «Η Αναστασία χαίρει μεγάλης εκτίμησης χάρη στην εξειδίκευσή της στις νομικές πτυχές της τεχνολογικής καινοτομίας στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας σε ιδιωτικά γραφεία και οργανισμούς του κλάδου, θα ενισχύσει περαιτέρω την προσφορά υπηρεσιών Tier 1 στον τομέα των τραπεζών, των χρηματοοικονομικών και των κεφαλαιαγορών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ