15 – 18 Σεπτεμβρίου

στο Cayo Stone Beach House & Kelari Gourmet Restaurant,

με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου

Για πρώτη φορά, τo  κοσμοπολίτικο θέρετρο του  Cayo  ανοίγει τις πόρτες του στους φίλους της γαστρονομίας. Μην χάσετε αυτό το τετραήμερο μια μοναδική εμπειρία   με πρωταγωνιστή  τον   βραβευμένο   με αστέρι  Michelin  σεφ,   Λευτέρη Λαζάρου.

Πηγή έμπνευσης του για τα μενού του Cayo αποτελούν η Κρήτη και τα προϊόντα της, τα οποία αγαπά ιδιαίτερα. Η επιθυμία του είναι να αναδείξει την ελληνική κουζίνα   αξιοποιώντας   την   εμπειρία   του   με   σύγχρονες   τεχνικές, γοητεύοντας μέσα από τις συνταγές του στα εστιατόρια του Cayo  Exclusive Resort  &  Spa.Χάρη στις εξαιρετικές ελληνικές πρώτες ύλες και τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα,το  Cayo  προσφέρει   τη   δυνατότητα   στους επισκέπτες του να απολαύσουν μοναδικά πιάτα μέσα από την έμπνευση και δημιουργικότητα του Λευτέρη Λαζάρου.

Αγαπημένα συστατικά του διάσημου σεφ αποτελούν το ελαιόλαδο, με το οποίο μας   παροτρύνει   να   είμαστε   «σπάταλοι»,   τα   τοπικά   κρέατα   και   φυσικά   τα εξαιρετικά ψάρια που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική θάλασσα.  Ανάμεσα στο πλήθος των επιλογών που θα έχουν στη διάθεσή τους για να δοκιμάσουν οι επισκέπτες του Cayo o κ. Λαζάρου συστήνει να μην παραλείψουν την τσιπούρα με κους-κους και το αρνάκι με τον πουρέ σελινόριζας. Το  Cayo  διαθέτει   τέσσερα   εστιατόρια   που   καλύπτουν   την   παραδοσιακή   και σύγχρονη   Ελληνική   και   διεθνή   κουζίνα.   Ο   Λευτέρης   Λαζάρου   επιμελείται   το Κελάρι Γκουρμέ και το Stone Beach House.

Το  Κελάρι γκουρμέ  είναι  υπαίθριο και  χωρίζεται   σε δύο  επίπεδα  ενώ   ένας πρωτότυπα   διακοσμημένος   εσωτερικό   χώρος   εξυπηρετεί   εκδηλώσεις γευσιγνωσίας   ή   φιλοξενεί   τους   εκλεκτούς   πελάτες   του   εστιατορίου   τις   πιοκρύες μέρες. Καθώς ο ήλιος δύει πίσω από το βουνό οι ανακλάσεις του φωτός στα υλικά που κοσμούν τον περιβάλλοντα χώρο και την Σπιναλόγκα δημιουργούντο ειδυλλιακό περιβάλλον για ένα ιδιαίτερο δείπνο.Ώρες λειτουργίας: 19:30 – 22:30. Το Stone Beach House βρίσκεται λίγα βήματα από το οριοθετημένο χώρο του Cayo στην παραλία της Πλάκας. Δίπλα στο νερό και ανεπανάληπτη θέα στο νησί της Σπιναλόγκας και το ψαροχώρι της Πλάκας αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή της   Ελληνικής   ταβέρνας   &   υπόσχεται   ξεχωριστές   γευστικές   εμπειρίες   καιαπολαύσεις.  Ώρες λειτουργίας:Μεσημεριανό: 12:00 – 16:00Δείπνο: 19:30 – 22:30

Κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας και αδράξτε την ευκαιρία να γευτείτε τις μοναδικές δημιουργίες του Λευτέρη Λαζάρου που εμπνεύστηκε για το CAYO EXCLUSIVE RESORT & SPA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here