Μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στον κόσμο ιδρύει θυγατρική στην Ελλάδα.

  • Υπό τη διεύθυνση του κ. Πάνου Καλογερόπουλου θα λειτουργεί η θυγατρική της MGA Entertainment, Inc., η MGA Entertainment Greece.

Στόχος είναι να υποστηρίξει την ταχέως αναπτυσσόμενη διεθνή δραστηριότητά της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η θυγατρική εταιρεία «θα αποτελείται πλήρως από συναδέλφους που έχουν εργαστεί για την MGA Entertainment στην Ελλάδα και τελούν πλέον ως υπάλληλοι αυτής της θυγατρικής στους ίδιους ρόλους», σημειώνεται σχετικά.

Η MGA Entertainment Greece θα πλαισιωθεί από τρεις άλλες θυγατρικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), συμπεριλαμβανομένων της MGA Toys Iberia S.L., της MGA Entertainment Italy SRL και της MGA Toys France. «Αυτή η κίνηση δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών της σε αυτές τις αγορές και για τη διεθνή της επιχειρηματική δραστηριότητα γενικότερα» επισημαίνεται.

«Η δραστηριότητά μας εκτός ΗΠΑ είναι ισχυρή και καθίσταται όλο και πιο σημαντική για την MGA Entertainment. Η ίδρυση αυτών των νέων θυγατρικών θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε την δραστηριότητά μας πιο γρήγορα σε αυτές τις σημαντικές αγορές» δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MGA Entertainment, Ισαάκ Λαριάν. «Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τις ομάδες σε κάθε μία από αυτές τις αγορές για να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέα, καινοτόμα και διασκεδαστικά παιχνίδια και προϊόντα της MGA στους καταναλωτές σε ολόκληρη την ΕΕ».

Η MGA προηγουμένως ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη συγχώνευση με την Zapf CreationAG, την κορυφαία εταιρεία που κατασκευάζει παιδικές κούκλες κατασκευής στην Ευρώπη. Η πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της MGA στη Γερμανία έχει εισέλθει σε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία συγχώνευσης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη της ‘Ανοιξης του 2024.

Η MGA Entertainment ιδρύθηκε το 1979 και είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών και προϊόντων ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο. Με κεντρικά γραφεία στο Λος’Αντζελες και άλλα γραφεία παγκοσμίως, η εταιρεία δημιουργεί καινοτόμα, ιδιόκτητα και αδειοδοτημένα καταναλωτικά και ψυχαγωγικά προϊόντα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται παιχνίδια, games, κούκλες, ενδύματα, ηλεκτρονικά είδη, διακοσμητικά είδη για το σπίτι, γραφική ύλη, αθλητικά είδη, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Η οικογένεια της MGA περιλαμβάνει βραβευμένες μάρκες όπως: L.O.L. Surprise!, Little Tikes, Rainbow High, Bratz, MGA’s Miniverse, Fluffie Stuffiez, Na! Na! Na! Surprise, Micro Games of America, BABY born®καιZapf Creation®.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ