Ζωή αποκτά και πάλι το παλαιό εμπορικό του Athenian Capitol, που ανήκει στον όμιλο Χαραγκιώνη, με τη δημιουργία χώρων γραφείου.

Το κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και 3ης Σεπτεμβρίου “ξαναζωντανεύει” με τη συνδρομή της Fortress που έχει ενισχύσει τον όμιλο, ο οποίος βλέπει τα οικονομικά του να μπαίνουν σε βιώσιμη τροχιά.

Το Athenian Capitol άνοιξε τις πύλες του το 2011 με συνολική έκταση 15.000 τμ και 450 θέσεις parking. Έμελλε ωστόσο να αλλάξει υπόσταση. Τα άλλοτε καταστήματα, καφέ, κινηματογράφοι, έκλεισαν ελέω κρίσης.

Μόλις το 2019 αποφασίστηκε η μετατροπή του, σε κτίριο σύγχρονων γραφείων, με κύριο μάλιστα μισθωτή μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιακών και τεχνολογικών υπηρεσιών.

πλέον, όλα είναι έτοιμα για την έλευση των πρώτων ενοίκων του κτηρίου που είναι οι εργαζόμενοι της αμερικανικής πολυεθνική εταιρεία call centers, Sitel, που έχει ήδη παρουσία σε σχεδόν 30 χώρες και περίπου 90.000 εργαζομένους.

Προς το παρόν έχουν μισθωθεί περίπου 6.500 τ.μ. γραφείων αλλά και το αμφιθέατρο χωρητικότητας 200 ατόμων.

Στο κτίριο θα συνεχίσουν να λειτουργούν τόσο το supermarket Σκλαβενίτης αλλά και το Μουσείο Αυτοκινήτου και τα γραφεία του ομίλου Χαραγκιώνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here