Άνοιξε τις πύλες της και υποδέχεται θαλαμηγούς, η πλήρως ανακαινισμένη και καλά εξοπλισμένη Μαρίνα Βουλιαγμένης, ακριβώς δίπλα στον Αστέρα.

Το κόστος ελλιμενισμού ενός μεσαίου σκάφους είναι ακριβώς διπλάσιο από το αντίστοιχο κόστος της Μαρίνας του Φλοίσβου που είναι και πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας.

Κάποιοι εύποροι συμπολίτες μας, έχουν ήδη σπεύσει να αγοράσουν (αντί να ενοικιάζουν χρόνο με τον χρόνο) τις καλές θέσεις, με τιμή 5 εκατ. Ευρώ για 30 χρόνια.

 

Έχει σημασία ποιος είναι ο γείτονας σου ακόμη και στα σκάφη…

 

Οι άλλοι λιγότερο πλούσιοι ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών προβληματίζονται αν αξίζει τον κόπο και το χρήμα μια τόσο μεγάλη επένδυση.

Στην καινούργια μαρίνα θα ανοίξουν 2-3 καταστήματα πολυτελείας (Dior – Luis Vuitton- Loro Piana κλπ) αλλά ακόμη επικρατεί ερημιά στον χώρο.

Η συνολική επένδυση ξεπερνά τα 53 εκατ. ευρώ για τις εργασίες ανακαίνισης και την αναμόρφωση της μαρίνας, αποτελούμενη από 59 θέσεις ελλιμενισμού, χώρο περιπάτου με 15 καταστήματα λιανικής, δύο ‘’επώνυμα’’ καταστήματα από το χώρο της εστίασης, υπόγειους χώρους στάθμευσης αλλά και πράσινους χώρους περιπάτου ανοιχτούς σε όλους τους επισκέπτες.

 

Η μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης συνεργάζεται με την Société Monégasque Internationale Portuaire (SMIP) ή Ports de Monaco, τον κύριο διαχειριστή των λιμένων του πριγκιπάτου του Μονακό, για να αντιγράψει τεχνογνωσία και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Οι Έλληνες σκαφάτοι, προς το παρόν προβληματίζονται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here