Με μεικτή ημερήσια τιμή ναύλωσης ύψους 41.000 $, η Euroseas του εφοπλιστή Αρ. Πίττα, έκλεισε ακόμη μία συμφωνία που θα φέρει σημαντικά έσοδα στη ναυτιλιακή.
Πρόκειται για τη ναύλωση του containership M/V «Aegean Express», ένα πλοίο χωρητικότητας 1.439 TEU που κατασκευάστηκε το 1997. Η συμφωνία αφορά χρονοναύλωση για περίοδο τουλάχιστον 3 ετών, με δυνατότητα επέκτασης έως συνολικά τριάντα εννέα μήνες κατ’ επιλογή του ναυλωτή.
Ο Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroseas σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα τριετές συμβόλαιο ναύλωσης για το πλοίο μας M/V Aegean Express, το παλαιότερο και μικρότερο στον στόλο μας, με τιμή ναύλωσης 41.000 $ την ημέρα. Αυτή η σύμβαση αυξάνει την κάλυψη ναύλωσης για το 2022 σε περίπου 96% και την κάλυψη ναύλωσης για το 2023 και το 2024 σε περίπου 67% και 45%, αντίστοιχα. Η ημερήσια τιμή αυτής της ναύλωσης πλησιάζει τα υψηλότερα επίπεδα τιμών που επιτυγχάνονται από οποιοδήποτε πλοίο του στόλου μας για τριετές συμβόλαιο και υπογραμμίζει τη δύναμη των αγορών πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Κατά την περίοδο αυτής της ναύλωσης, το M/V Aegean Express αναμένεται να συνεισφέρει πάνω από $32 εκατομμύρια σε EBITDA».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here