Η Abercrombie & Fitch στο πλαίσιο της στρατηγικής της και υπό τη σκιά της πανδημίας αποφάσισε να κλείσει τα καταστήματά της στο Παρίσι, το Μόναχο και το Λονδίνο.

Η αμερικανική φίρμα είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να αντικαταστήσει τα μεγάλα της καταστήματα σε περιοχές-πόλους τουρισμού με μικρότερα καταστήματα που θα εξυπηρετούν τοπικούς πελάτες.

Το κατάστημα-ναυαρχίδα στο Ντίσελντορφ έκλεισε το τρίτο τρίμηνο και τώρα σχεδιάζει να κλείσει τις τρεις άλλα τρία καταστήματα στις αρχές του επόμενου έτους, «πολύ πριν από τη λήξη των φυσικών μισθωμάτων».

Επιπλέον, τα καταστήματα-ναυαρχίδες της στις Βρυξέλλες, τη Μαδρίτη και τη Φουκουόκα θα κλείσουν στις αρχές Ιανουαρίου 2021, αφήνοντας την εταιρεία με οκτώ μεγάλα κέντρα διανομής των προιόντων της στο τέλος του έτους σε σύγκριση με δεκαπέντε στις αρχές του έτους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη για το τρίμηνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, ύψους 42,3 εκατ. δολαρίων ή 66 σεντς ανά μετοχή, από τα 6,5 εκατ. δολάρια ή 10 σεντς ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Το υψηλότερο κόστος για την απομείωση assets κατά το περασμένο έτος και ένα κέρδος ύψους 8,1 εκατ. δολαρίων που σχετίζεται με την έξοδο της εταιρείας από κάποια καταστήματα στο πιο πρόσφατο τρίμηνο, βοήθησαν στην αύξηση των κερδών σε ετήσια βάση.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη τριμήνου διαμορφώθηκαν στα 76 σεντς ανά μετοχή, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης:

COVID-19 και ενοίκια φέρνουν λουκέτο σε 5 καταστήματα της αλυσίδας Βενέτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here