Δυνατότητα διανομής 100.000 πακέτων ημερησίως έχει η ΕΛΤΑ Courier, που προχώρησε στην ενίσχυση των υποδομών προκειμένου να αντιμετωπίσει την αυξημένη ζήτηση λόγω του νέου lockdown και των αυξημένων παραγγελιών ενόψει του εκπτωτικού θεσμού Black Friday.

Διπλασιάζεται η διαχειριστική δυνατότητα της εταιρείας σε σχέση με τις 50.000 δέματα που ήταν σε θέση να διανείμει την περίοδο προ COVID-19.

Κατά το πρώτο απαγορευτικό, τον περασμένο Απρίλιο, η ΕΛΤΑ Courier είχε αυξήσει την αντίστοιχη δυνατότητα στις 80.000 πακέτα ημερησίως, έχοντας τότε επιτύχει να αυξήσει τη δυνατότητά της κατά 54% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Για το επόμενο διάστημα, και ενόψει της Black Friday, η διανομή από την ΕΛΤΑ Courier έχει προγραμματιστεί με ευέλικτο και διευρυμένο ωράριο.

  • Εκτός από το Σάββατο, παραδόσεις δύνανται να πραγματοποιηθούν και την Κυριακή, εάν αυτό απαιτείται.

Η ΕΛΤΑ Courier έχει ανοίξει τρία νέα κέντρα διαλογής, διανομής και αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων στο Ρουφ, στο λιμάνι του Πειραιά και στο Κρυονέρι και έχει θέσει σε λειτουργία πέντε καταστήματα στην Αθήνα και έξι στην περιφέρεια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σημείων εξυπηρέτησης στα 170 σε όλη τη χώρα.

Ενοικιάστηκαν μέσω leasing 21 νέα αυτοκίνητα, ανεβάζανε το δυναμικό του στόλου σε περίπου 500 οχήματα, ενώ τα 138 πρακτορεία-franchise διαθέτουν έναν αριθμό οχημάτων που ξεπερνάει τα 700. Συνολικά, η εταιρεία μαζί με τα πρακτορεία διαθέτει 1.200 οχήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here