Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Προσυνεδριακή Ημερίδα του 20ου Επενδυτικού & Χρηματιστηριακού Συνεδρίου του ΣΕΔ, που έγινε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το υψηλό επίπεδο των ομιλιών και των τοποθετήσεων, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της Προσυνεδριακής Ημερίδας, η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συνέδρων καθ’ όλη της τη διάρκεια. Η Εταιρική Διακυβέρνηση, που είναι η “σημαία” του Συνδέσμου μας, το ESG, ένας σχετικά νέος θεσμός που έχει κάνει την εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια στις Κεφαλαιαγορές παγκοσμίως, αλλά και το Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2022, ήταν τα κυριότερα θέματα αυτής της Ημερίδας, η οποία είμαστε σίγουροι ότι ωφέλησε σε μεγάλο βαθμό όσους την παρακολούθησαν, στην κατάμεστη αίθουσα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το 20ο Συνέδριο του ΣΕΔ θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, με περισσότερα επενδυτικά και χρηματιστηριακά θέματα, αλλά και με θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού των φοιτητών των Ελληνικών πανεπιστημίων, με τα οποία συνεργαζόμαστε σε μεγάλο βαθμό, τα τελευταία 8 χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here