Συνέβη σε εταιρείες κολοσσούς παγκοσμίως και κάποια στιγμή ήταν εύλογο να έρθει και στην Ελλάδα: Μετά τις Google, Amazon, Microsoft, Facebook, μία μεγάλη ελληνική -αυτή τη φορά- εταιρεία εφαρμόζει την τηλεργασία, ως μέτρο πρόληψης και προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο κ. Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της BEAT, ο οποίος με μία ανάρτηση στο Facebook δηλώνει ότι  «ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί».

Η ανάρτηση του κ. Δρανδάκη:

Βρισκόμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας παράξενη, μοναδική, που πιθανότατα κανείς μας δεν έχει ξαναζήσει στο παρελθόν. Ο καθένας μας έχει ίσο μερίδιο ευθύνης με όλους τους άλλους για το βαθμό διάδοσης του ιού COVID-19 και συνεπώς για την δημόσια υγεία.

Στο γραφείο της Αθήνας στην Beat αποφασίσαμε να καθιερώσουμε από σήμερα εργασία από το σπίτι για όσους μετακινούνται με δημόσια μέσα μεταφοράς, και πιθανότατα από αύριο για όλους, παρόλο που δεν είχαμε κάποιο κρούσμα ως τώρα. Ταυτόχρονα αναβάλλονται και όλα τα ταξίδια. Είναι απαραίτητο ο καθένας, ιδιώτες, επιχειρήσεις, Δημόσιοι φορείς, να πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί άμεσα. Better safe than sorry.

Ελπίζω να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την απειλή σε όσο χαμηλότερα επίπεδα γίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here