Η Optima bank, πιστή στην δέσμευσή της να προσφέρει την βέλτιστη τραπεζική εμπειρία, διακρίθηκε στα Επιχειρηματικά βραβεία ’’ΧΡΗΜΑ’’ ως η ’’Καλύτερη Χρηματιστηριακή – 2020’’, για την παροχή χρηματιστηριακών υπηρεσιών.

Η σημαντική διάκριση της τράπεζας έρχεται ως επιστέγασμα της καθημερινής εμπιστοσύνης που δείχνουν οι πελάτες της Optima bank, ιδιώτες και επιχειρήσεις, τόσο στις χρηματιστηριακές της υπηρεσίες, όσο και στις έγκυρες και έγκριτες αναλύσεις της εξειδικευμένης ομάδας της τράπεζας.

Πρόσφατα, η Optima bank, ανακοίνωσε τον νέο πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας, αναγνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη αγορά θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενισχύοντας περεταίρω την παρουσία της χρηματιστηριακής της δραστηριότητας.

Ο κ. Αντώνης Μούζας, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Brokerage της Optima bank, δήλωσε:

’’Στην Optima bank, από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε την βέλτιστη τραπεζική εμπειρία και σημαντικές διακρίσεις σαν αυτή, μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο. Η ανάδειξη της Optima bank ως ’’Καλύτερης Χρηματιστηριακής – 2020’’ αποτελεί για εμάς μια έκφραση της εμπιστοσύνης της επιχειρηματικής κοινότητας και των πελατών μας, στις υψηλού επιπέδου χρηματιστηριακές υπηρεσίες που προσφέρουμε.’’

“Έχουμε μακρά παράδοση και εμπειρία στην χρηματιστηριακή αγορά. Ο εταιρικός μετασηματισμός μας διευρύνει τους ορίζοντες και την γκάμα των υπηρεσιών μας. Μέσα σε έναν χρόνο έχουμε επιτύχει σημαντικά επιτεύγματα, δεν εφυσηχάζουμε. Συμμετέχουμε στη χρηματιστήριο ενέργειας, ενώ ξεκινήσαμε τις διαδικασίες και για το ευρωπαϊκό χρηματιστήριο. Τιποτα όμως δεν θα είχε γίνει χωρίς τους ανθρώπους της Οptima Βank. Το όραμά μας είναι η παροχή της βέλτιστης εμπειρίας που αλλάζει τα δεδομένα στον τραπεζικό κλάδο”.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά το αναγνωστικό κοινό για την διάκριση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here