Για…τουρκική νάρκη στον Αστέρα Βουλιαγμένης, κάναμε λόγο με…ψίθυρο μας στις 19 Ιουλίου, θέτοντας το εύλογο ερώτημα εάν θα πλήξει και τις μαρίνες.

Για τα νεότερα όσον αφορά στην επιχειρηματική παρουσία του Φερίτ Σαχένκ και του ομίλου του Dogus στα δρώμενα του ελληνικού επιχειρείν, οι εξελίξεις σας είναι λίγο ως πολύ γνωστές:

O Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας- επιστήθιος φίλος του Ρ.Τ. Ερντογάν είναι κοντά στα 2 στα 3 δηλαδή να αποχωρήσει από τα 2 από τα 3 projects που έχει στήσει και συμμετέχει στην χώρα μας.

Σας παραθέτω τα 3 κύρια:

  • H συμφωνία με τους άραβες στο σχήμα της Jermyn για τον Αστέρα Βουλιαγμένης,
  • Tο deal με τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για το Hilton Αθηνών
  • H σύμπραξη με τον όμιλο Λάτση για τις μαρίνες.

Μέχρι τώρα: το project του Αστέρα πηγαίνει πίσω, με συνέπεια η Four Seasons να…μουρμουράει, το επενδυτικό πρόγραμμα για το Hilton και…μικρότερο γίνεται και πιο πίσω χρονικά πηγαίνει (δεδομένων των οικονομικών δυνατοτήτων της πλευράς Κωνσταντακόπουλου) ενώ σιωπή επικρατεί από την πλευρά του Κεφαλαριού.

Δεν θέλω να προκαταλάβω τις εξελίξεις αλλά κρατήστε το, τα 2 από τα 3 deals θα αλλάξουν χέρια, όσον αφορά στη συμμετοχή του Τούρκου ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται βέβαιον πως…αναχωρεί.

Συν τω χρόνω διάβαζα στα μπασκετικά sites (basketa.gr) πως ο Αλί Κοτς το big boss της Φενέρ Μπαχτσέ έδωσε συνέντευξη λέγοντας πράγματα που δεν άρεσαν καθόλου στους fans της μπασκετικής ομάδας, καθώς εδώ και 2-3 μήνες ο Φερίτ Σαχένκ έχει αποχαιρετήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Με έναν λιτό επίλογο:

  • Ζητώ συγγνώμη από τον Ομπράντοβιτς αλλά… ο Αλί Κοτς επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία και από την  μπασκετική Φενέρ Μπαχτσέ…κάνοντας λόγο για χρέη 700 εκατ. $ και βλέπουμε (καθώς προ εβδομάδας ήταν στα…400 εκατ$).

Εμείς τι να ευχηθούμε; άντε και Ζέλικο προλαβαίνεις για το Τριφύλλι; και Φερίτ κράτα έστω το 1 από τα 3 deals που έχεις κάνει στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ