Το πακέτο των 360 χιλιάδων μετοχών της MLS μπορεί να έφερε την εισηγμένη στο επενδυτικό προσκήνιο ωστόσο δεν είναι το μόνο  που -εδώ και καιρό- περνά σε επενδυτικά ή επιχειρηματικά χέρια.
Οι μετοχές που πέρασαν σε Έλληνα επιχειρηματία δόθηκαν στα 4,330 ευρώ, έναντι συνολικού τιμήματος 1,56 εκατ.   και αφορούσαν στο 2,9% του μετοχικού κεφαλαίου. Αυτό είναι γνωστό.

Ωστόσο δεν είναι εξίσου (τόσο ) γνωστό πως μειοψηφικά πακέτα της Σαλονικιώτικης εταιρείας του Ιωάννη Καματάκη έχουν περάσει εκτός από τον Khalid al Thani, σε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο της Eurobank αλλά και στα χέρια του Τάκη Κανελλόπουλου.

  • Βέβαια το τελευταίο μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό αφού ο Τάκης Κανελλόπουλος είναι με τον Ιωάννη Καματάκη και τον Γιώργο Κουφόπουλο οι συνιδρυτές της 3Κ Investments Partners.

Οσοι «χτίζουν» θέσεις στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας προσβλέπουν (κατ΄ αρχήν) στην κυκλοφορία της ευρωπαικής πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης φωνής, που θα προ-παρουσιασθεί στις αγορές το αμέσως επόμενο διάστημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here