Το 2021, αποτελεί ένα ορόσημο για την Medbest S.A., καθώς φέτος, η εταιρεία γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο των Εξαγωγών Μεσογειακών προϊόντων διατροφής.

Η Medbest SA ιδρύθηκε το 1996 από τον κ. Κωνσταντίνο Μαριανό, έναν Έλληνα αυτοδημιούργητο επιχειρηματία που έζησε και εργάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 έως και τα μέσα του ’90. 

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο των τροφίμων στο εξωτερικό, ο κ. Μαριανός αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 για να εκπληρώσει το όνειρό του. Αυτό δεν ήταν άλλο από το να δημιουργήσει έναν οργανισμό που θα μυήσει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο στην απαράμιλλη ποιότητα και ποικιλία της Μεσογειακής κουζίνας και διατροφής, προσφέροντας αυθεντικά και ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα.

Κοιτώντας πίσω, και έχοντας πλέον διανύσει ένα τέταρτο του αιώνα αφοσίωσης στον στόχο του, ο κ. Μαριανός λέει, «Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει τα τελευταία 25 χρόνια. Για μένα, η επίτευξη αυτού του σημαντικού ορόσημου σημαίνει ότι το πάθος και η σκληρή δουλειά μας, αναγνωρίστηκαν. Σε αυτό το ταξίδι, στάθηκα πολύ τυχερός όχι μόνο γιατί βρήκα πολύτιμους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο που μας εμπιστευθήκαν, αλλά και γιατί κατάφερα να έχω μια πολύ ταλαντούχα ομάδα συνεργατών στην Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας. Προσβλέπω στο επόμενο ορόσημο με υπερηφάνεια και χαρά γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει αυτή η επιχείρηση».

Σήμερα, η Medbest είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες Εξαγωγών Τροφίμων και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με τον κ. Μαριανό, η φιλοσοφία της Εταιρείας παραμένει ακέραιη από την αρχή έως και σήμερα. «Πρέπει πάντα να προστατεύουμε και να καλλιεργούμε τις σχέσεις με τους συναδέλφους μας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας, με ειλικρίνεια, ακεραιότητα και ήθος».

Η Medbest έχει βραβευτεί για την επιτυχημένη της επιχειρηματική δραστηριότητα, την συμβολή της στην προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικής ηθικής από μεγάλους, διεθνείς οργανισμούς όπως τα «European Business Awards», τα «Greek Export Awards», τα «2020 Growth Awards», τα «2018 Endeavour – OPAP Forward Corporate Responsibility Awards» κ.α. 

Η αφοσίωση της εταιρείας στην υψηλή ποιότητα έχει αναγνωριστεί από τους πιο αξιόπιστους διεθνείς διαγωνισμούς τροφίμων στον κόσμο, όπως οι ITOOC London, MTA και Great Taste Awards.

Η Medbest S.A. δεσμεύεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της και στα επόμενα χρόνια με αφοσίωση στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και στις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here