Η Maxima Insurance είναι μια εταιρεία που προσδίδει τη μέγιστη αξία σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, είτε πρόκειται για τον κύριο κλάδο δραστηριοποίησής της, τις ασφαλίσεις, είτε για το εταιρικό της προφίλ, είτε για το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει. 

Για τον λόγο αυτό, η φιλοσοφία της Maxima Insurance επιτάσσει να αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη της επιχείρησης και του ιδιώτη σε κάθε στάδιο της ζωής και της δραστηριότητάς τους, και όχι απλώς έναν τυπικό ασφαλιστικό σύμβουλο. 

Παρέχει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ενώ εξειδικεύεται στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού και τις τεχνικές ασφαλίσεις. 

Στην «καρδιά» της λειτουργίας και της δομής της βρίσκεται η πελατοκεντρική προσέγγιση και για τον λόγο αυτό δεν σταματά να καινοτομεί, προσφέροντας tailor-made προϊόντα, με γνώμονα την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. 

Όμως η Maxima Insurance δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για μια εταιρεία που σέβεται και ενστερνίζεται στο… maximum τις ανθρώπινες αρχές και τις αξίες, συνδράμοντας με όλες της τις δυνάμεις για το κοινό όφελος. Το ζήτημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την εταιρεία, η οποία εντάσσει στις πολιτικές της ένα ευρύ πεδίο δράσεων και πρακτικών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here