Ένα ταξίδι στον χρόνο από τα Mastic Spa

Ta Mastic Spa μας προσκαλούν στην Χίο για να ανακαλύψουμε την μαγική ιστορία τους. «Η Μαστίχα ενώνει γενιές» δηλώνουν και μας αφηγούνται μια ιστορία μοσχοβολιστή, γεμάτη μαστίχα και αγάπη από την Μυροβόλο Χίο που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στις γενιές.

Η ιστορία των Mastic Spa πηγαίνει πίσω στον χρόνο και έχει αφετηρία την Χίο των αρωμάτων και της εύφορης γης, της μαστίχας και της οικογένειας Σόδη.

Το Φαρμακείο από το 1875
Από την Απλωταριά και το φαρμακείο του Γιάννη Σόδη που άνοιξε το 1875, τα προϊόντα της εταιρείας με βασική πρώτη ύλη την μαστίχα ταξίδεψαν ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Η οικογενειακή επιχείρηση και τα προϊόντα Mastic Spa κατάφεραν, μέσα από περιπέτειες, εναλλαγές και δύσκολες αποφάσεις, να κερδίσουν φανατικούς φίλους και η μαστίχα να συνδεθεί άρρηκτα με την ευεξία και την ομορφιά.
Πώς όμως η Φύση, σε συνδυασμό με την επιστήμη και την τέχνη, μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία προϊόντων υγιεινής και ομορφιάς που γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας;

 

24 μαστιχοχώρια
Φέτος το καλοκαίρι, τα Mastic Spa μας απαντούν, «ταξιδεύοντάς μας» στην ίδια τους την ιστορία, όπως ποτέ πιο πριν: εικόνες από την χιώτικη γη και τους ανθρώπους της, αφηγήσεις από το δικό τους στόμα, αλλά και πρωτότυπη μουσική από τον Ερμή, γραμμένη ειδικά για αυτή την εξιστόρηση. Ο Ερμής, έχοντας δημοσιεύσει πληθώρα προσωπικών δίσκων αλλά και συνεργασιών με εδραιωμένους καλλιτέχνες, έχει πλέον εγκατασταθεί στο νησί της Χίου από το οποίο αντλεί έμπνευση για τις επόμενές του δημιουργίες.
Ο Κάμπος
Η εταιρεία, που πλέον λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Βίνας και Σοφίας Σόδη, την πέμπτη γενιά της οικογένειας, συνεχίζει την πορεία της με δυναμική και όραμα. Αυτή την φορά, γίνεται και η τεχνολογία σύμμαχος της Φύσης, για να ταξιδέψει σε περισσότερους ανθρώπους πιο άμεσα από ποτέ.
Η Μαστίχα
Ανακαλύψτε την μαγική ιστορία της μαστίχας στην κοσμητολογία μέσα από την παράδοση της οικογένειας Σόδη εδώ και περίπου 150 χρόνια που εκφράζεται σήμερα μέσα από τα Mastic Spa.
Δείτε περισσότερα εδώ: https://masticspa.com/pages/masticha-enonei-genies

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here