Η Mastercard, υπέγραψε φέτος τη “Χάρτα Διαφορετικότητας”, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για ένα ποικιλόμορφο, δίκαιο και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας στους εργαζομένους της ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και απεριόριστες δυνατότητες.

Στο πλαίσιο της υπογραφής της Χάρτας, η Mastercard ενισχύει τη μακροχρόνια δέσμευσή της να προωθεί ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, πολιτισμούς και υπόβαθρα, ένα περιβάλλον το οποίο καλωσορίζει και ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα.

Παράλληλα, η συμμετοχή της Mastercard στη “Χάρτα Διαφορετικότητας”, συμβαδίζει με τις βασικές της αρχές περί συμπερίληψης και ηθικής. Επιπλέον, η εταιρεία αναγνωρίζει πως, όταν οι άνθρωποι αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου και οι ιδέες τους εκτιμώνται και αντιμετωπίζονται δίκαια, πετυχαίνουν περισσότερα. Ως εκ τούτου, η Mastercard προκειμένου να ξεκλειδώσει πλήρως τις δυνατότητες των εργαζομένων, των πελατών, των συνεργατών και των κοινοτήτων της, στις περισσότερες από 210 χώρες και περιοχές όπου ζουν και εργάζονται, επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here