Μόλις χθες, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μασούτης άνοιξε τον κύκλο της παροχής προνομίων σε εργαζομένους της εταιρείας, ανακοινώνοντας τη διάθεση του 30% επί των ετήσιων καθαρών κερδών για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των πελατών.

«Πρόκειται για μια απόφαση που απορρέει από την πίστη πως η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας και επιβραβεύει όλους εσάς τους ανθρώπους μας, που είστε καθημερινά στις ‘επάλξεις’, πράττετε το καθήκον σας με σθένος και υπομονή διατηρώντας τα καταστήματά μας ανοικτά και γεμάτα, καλύπτοντας με ασφάλεια τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης έντασης» ανέφερε στην επιστολή τους προς τους εργαζομένους ο κ. Μασούτης.

Από αναλυτές της αγοράς εκτιμάται ότι το ποσό που θα λάβουν συνολικά ως επιπρόσθετη ανταμοιβή οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ της εταιρείας αντιστοιχεί σε 3 εκατ. ευρώ ή και παραπάνω. Η εκτίμηση γίνεται βάσει των αποτελεσμάτων του 2019 ωστόσο το ποσό ενδεχομένως να ανεβεί καθώς θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις της εταιρείας έως τον Δεκέμβριο του 2020.

Μπόνους 5 εκατ. από τη Σκλαβενίτης

Παράλληλα, στην διάθεση έκτακτης παροχής ύψους 5 εκατ. ευρώ στoυς εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η έκτακτη παροχή ύψους 5 εκατ. ευρώ έχει ήδη καταβληθεί στους 25.000 εργαζόμενους της επιχείρησης ως αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που έχουν καταβάλει.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση-έκπληξη από τoν Γ. Μασούτη: Δίνει το 30% των ετήσιων κερδών στο προσωπικό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here