Τα Marks & Spencer, με 31 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των επισκεπτών τους, επενδύουν στην ανανέωση και την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων τους, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες του διεθνούς brand.

Η Εταιρεία προχωρά σε σημαντικές επενδύσεις με στόχο την ανανέωση και τεχνολογική αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε πρόσφατα στη μεταφορά του καταστήματος που διέθετε στο Νέο Ψυχικό, σε νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα στην οδό Ολυμπιονικών 290 και Παρίτση.

Στο ανανεωμένο κατάστημα του Ν. Ψυχικού, λειτουργεί και νέο M&S Food τμήμα.

Με αφορμή τη λειτουργία του καταστήματος στη νέα του τοποθεσία, η Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος Anita Sabarwal, δήλωσε σχετικά: «Οι πελάτες μας βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής μας δράσης. Παραμένοντας πιστοί στον στρατηγικό μας σχεδιασμό, εξελίσσουμε συνεχώς το δίκτυό μας στην Ελλάδα, χαρίζοντας στους επισκέπτες των καταστημάτων μας μία μοναδική αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει τα στοιχεία και τις αξίες που συνθέτουν το DNA μας: εξυπηρέτηση, ποιότητα, προσιτές τιμές, καινοτομία και εμπιστοσύνη».

Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων των Marks & Spencer στην Ελλάδα θα συνεχιστεί δυναμικά, με επόμενο σταθμό το κατάστημα των Βριλησσίων, στο οποίο λειτουργεί ήδη νέο, ειδικά σχεδιασμένο τμήμα home, ενισχύεται με οθόνες σε διάφορα σημεία αλλά και νέες ψηφιακές υπηρεσίες, σταδιακά έως τις αρχές του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here