Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης του εταιρικού ομολόγου της Capital Product Partners (CPLP), ο βασικός της μέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε πως «κάτι καλό γίνεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα».

Mετά τις ταχυμεταφορές, ο Β. Μαρινάκης στρέφει και πάλι το βλέμμα στα tankers

Παράλληλα, επεσήμανε ότι:

– αποτελεί θετικό γεγονός η διαπραγμάτευση των ομολόγων των δύο ναυτιλιακών εταιρειών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας (η πρώτη είναι η Costa Mare του ομίλου Κωνσταντακόπουλου) και θα ήταν χρήσιμο να πράξουν ανάλογα και άλλες σοβαρές ναυτιλιακές εταιρείες, έτσι ώστε να ενισχυθεί ο θεσμός της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

– ο κλάδος της ναυτιλίας δίνει μεγάλη έμφαση στην πράσινη μετάβαση, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Το ομόλογο της Capital Product Partners κάνει πρεμιέρα σήμερα στο ταμπλό με εισαγωγή των 150.000 τίτλων στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της Ομολογίας είναι με λατινική γραμματοσειρά «CPLPB1». Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των Ομολογιών της Εταιρείας είναι €1.000 ανά Ομολογία, ήτοι 100% της ονομαστικής αξίας της.

Πρωτοφανές black out στο Χρηματιστήριο Αθηνών

“Κάτι κινείται” δίπλα στο Στάδιο Καραϊσκάκη

LIVE: “Ομόλογο Μαρινάκη”. Από σήμερα μιλά η αγορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here