Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Φωστηρόπουλου στο Παλαιό Φάληρο θα είναι Μαρία Θεμελή, η οποία όπως τονίζει επειδή είδε για την πόλη της, πολύ θετικά αποτελέσματα από την ενασχόλησή της με τα κοινά, έχει την τιμή να συμμετέχει στον συνδυασμό «ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο».

Δείτε επίσης: Θα Συνεχίσουμε μαζί;

Παράλληλα, χαρακτηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Φωστηρόπουλο, «έναν άνθρωπο με Όραμα, Γνώση, Συνεχιστή και Εμπνευστή μαζί!».

Το who is who

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος δύο ακόμα πτυχίων, Δημοσιογραφίας και Marketing Communications.

Εργάστηκε στον χώρο της επικοινωνίας, του Marketing και της διαφήμισης σε πολύ υψηλές θέσεις για μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, τράπεζες, ιδρύματα πολιτισμού και τεχνών.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας με σημαντικούς πελάτες στο χώρο της Υγείας, της Οικονομίας, του Εμπορίου, του Digital Marketing καθώς και του μεγαλύτερου πολυεθνικού οργανισμού επαγγελματικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, ανέπτυξε την πρώτη ομάδα επαγγελματιών στην Ελλάδα για επαγγελματική δικτύωση, στο Π. Φάληρο, με στόχο την αύξηση της επιχειρηματικότητας και την τοπική προβολή σε διεθνές επίπεδο.

Από μικρή ήταν ανήσυχο πνεύμα, διάβαζε κι έγραφε πολύ. Πιστεύει στην εξέλιξη, αρνείται πεισματικά την κρίση, την κατάθλιψη, τα όρια!

Λατρεύει την θάλασσα, τα ταξίδια, τους ανθρώπους, την πόλη της!

Αρθρογραφεί για κοινωνικά θέματα με άρθρα στον τοπικό τύπο και σε πολλά άλλα ΜΜΕ. 

«Η Πριγκίπισσα Τύχη και πώς να την κατακτήσετε», το πρώτο παραμύθι που έγραψε είναι αφιερωμένο στο Π. Φάληρο, την πόλη που ζει και αγαπά. Είναι η πρώτη της επίσημη επαφή με τον κόσμο των εκδόσεων  και μέρος των εσόδων του βιβλίου δίνονται για την ενίσχυση των σκοπών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Π. Φαλήρου.

Ασχολείται ενεργά και διοργανώνω εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς με όραμα μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, προωθεί τον εθελοντισμό και βοηθά μέσω ομάδων εθελοντών τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό  Συσσίτιο) του  Δήμου Π. Φαλήρου.

#SynexiZoume 

Μαρία  Θεμελή, Ιδιοκτήτρια εταιρείας Στρατηγικής Επικοινωνίας

Στοιχεία επικοινωνίας: themelicommunication@gmail.com

Face book: Page: Themeli Maria P.Faliro Profile: Themeli Maria

LinkedIn: Themeli Maria

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here