Ένα ακόμη «στολίδι 5 αστέρων» στη συλλογή της προσθέτει η Marbella Collection αναβαθμίζοντας την ελληνική ξενοδοχία στη Θεσπρωτία.  Η νέα ξενοδοχειακή άφιξη αφορά το νέο MarBella Elix, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός πευκόφυτου λόφου, παρατηρητήριο της παραλίας Καραβοστάσι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, μεταξύ Πάργας και των νησιών που συναποτελούν τα Σύβοτα.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται ουσιαστικά απέναντι από την Κέρκυρα, που η εταιρεία λειτουργεί τα δύο άλλα ξενοδοχεία της

Το ξενοδοχείο

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο προέκυψε από τη ριζική ανακαίνιση του παλιότερου Regina Mare, που παρέμενε κλειστό για αρκετά χρόνια.

Συνολικά 146 δωμάτια και σουίτες, με πανοραμική θέα στο Ιόνιο πέλαγος και σχεδόν 100 από αυτά να διαθέτουν αυτόνομη πισίνα υπερχείλισης, προσφέρουν το προνόμιο για στιγμές απόλυτης ιδιωτικότητας και χαλάρωσης. Τα δωμάτια διακρίνονται σε 13 τύπους και η εσωτερική τους διακόσμηση είναι αποτέλεσμα συγκερασμού του μοντέρνου σχεδιασμού και της ηπειρώτικης παράδοσης. Τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής και περιποίησης είναι όλα βιολογικά, ως μία ακόμη υπογράμμιση του σεβασμού στο φυσικό περιβάλλον.

Τα άλλα δύο ξενοδοχεία της εταιρείας στην Κέρκυρα είναι το MarBella Corfu Hotel, 5 αστέρων, και το επίσης 5 αστέρων, MarBella Nido Suite Hotel & Villas

Το MarBella Elix αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τις επόμενες εβδομάδες, είναι έτοιμο να παρέχει αυθεντικές υπηρεσίες στους επισκέπτες, φέρνοντας τους πιο κοντά στην αληθινή εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας, με έμφαση στη γαστρονομία και στις δραστηριότητες των επισκεπτών στη γύρω περιοχή.

Η ομάδα του ξενοδοχείου, έχει ήδη σχεδιάσει ενδιαφέροντα γαστρονομικά project, με την κύρια ιδέα να περιστρέφεται γύρω από την πρόσκληση γνωστών Ελλήνων σεφ που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ώστε να μαγειρεύουν στο ξενοδοχείο σε ειδικές θεματικές βραδιές.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πανέμορφο θα ήθελα να έρθω με παρέα , Έχω μείνει στην Κέρκυρα 21 ημέρες και παλιότερα 5ημερη . Γιατί όχι και στο ανακαινισμένο σας ξενοδοχείο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here