Χρυσοτόκος όρνιθα αποδεικνύεται το “The Mall Athens” για την Lamda Development.

Στα 2,2 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη της Lamda Development το πρώτο τρίμηνο του 2018 από 1,7 εκατ. ευρώ που ήταν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα συνολικά ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα EBITDA του ομίλου προ αποτιμήσεων το α΄ τρίμηνο 2018 εκτινάχθηκαν σε €14 εκατ., καταγράφοντας αύξηση 44,3% σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2017.

Η βελτίωση είναι αποτέλεσμα, της εξαγοράς του 50% του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, αλλά και της νέας επίδοσης ρεκόρ των εμπορικών κέντρων. Εάν δεν είχε προηγηθεί αυτή η εξαγορά το συνολικό EBITDA θα ήταν αυξημένο κατά 6%.

Κατά το α΄ τρίμηνο 2018, ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 7,8% σε σύγκριση με το α΄ τρίμηνο 2017.

Η συνολική επισκεψιμότητα των εμπορικών κέντρων κατά την ίδια χρονική περίοδο κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 6,7% επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση της εταιρείας για την παροδική επίπτωση της αποχώρησης εμπόρου λιανικής με σημαντική έκθεση καταστημάτων στα εμπορικά κέντρα αλλά και της αντοχής που επιδεικνύουν τα εμπορικά κέντρα στο εγχώριο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Η μέση πληρότητα των εμπορικών μας κέντρων προσεγγίζει το 99% με ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον για νέες μισθώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here