Την αξία των χρηματοδοτικών εργαλείων για την επιχειρηματικότητα ανέδειξε στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κατά την οποία παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου με θέμα “Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις”, ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων της Αθήνας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος.

Στην παρουσίαση της έκθεσης στην οποία παραβρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδης, ο κ. Μακρόπουλος  επισήμανε και με βάση την εμπειρία του ως ασφαλιστής μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων, την ανάγκη ετοιμότητας όλων των εκπροσώπων της αγοράς ως προς την εξέλιξη της πανδημίας προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη ομαλότητα.

Επίσης, εξήρε τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και τις αποδοτικές προσπάθειες των αρμοδίων στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε την σημασία που έχει η πολλαπλή στήριξη των επιχειρήσεων.

Τέλος ευχήθηκε στο προεδρείο του Ινστιτούτου να συνεχίσει το σημαντικό ερευνητικό του έργο για τον  ψηφιακό μετασχηματισμό των  μικρομεσαίων επιχειρήσεων , το οποίο προσφέρει στην επιχειρηματικότητα χρήσιμα επιστημονικά δεδομένα τα οποία  συμβάλλουν στην εξέλιξή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here