Δυναμικό παρών έδωσε φέτος το Makedonia Palace Hotel στο κορυφαίο και διεθνούς φήμης γεγονός, την εμπορική έκθεση ΙΜΕΧ-Frankfurt, που ειδικεύεται σε M.I.C.E τουρισμό.

Η IMEX – Frankfurt είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου, με περισσότερους από 6500 φιλοξενούμενους αγοραστές και περισσότερους από 22.000 συμμετέχοντες από 142 χώρες.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Μesse της Φρανκφούρτης από τις 23 έως τις 25 Μαΐου και το Makedonia Palace συμμετείχε υπό την ομπρέλα της Worldhotels, με στόχο την αναγνωσιμότητα της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού, αλλά και του Makedonia Palace όντας το μοναδικό Worldhotel στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της έκθεσης, στελέχη του Makedonia Palace πραγματοποίησαν παραπάνω από 60 συναντήσεις και συμμετείχαν σε ιδιωτικές εκδηλώσεις με αγοραστές και εταιρείες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Η Θεσσαλονίκη έκλεψε τις εντυπώσεις, ως ένας εναλλακτικός προορισμός στην Ελλάδα με ασυναγώνιστη προοπτική. 

εξ φωτό: Miriam Santos – Managing Director Worldwide Sales / Periklis Magoulas Sales Director at Makedonia Palace / Jeremy Roberts Sales Manager Group Worldwide Sales