Μπορεί η Εμινέ Ερντογάν να μη βρίσκεται στο προσκήνιο και να κρατά χαμηλούς τόνους, ούσα πάντα στο πλευρό του Τούρκου προέδρου, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιαστεί για την αδυναμία της σε επώνυμα προϊόντα.

Πρόσφατα, μάλιστα, η «πρώτη κυρία» της Τουρκίας βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος την κάλεσε να κάψει την Hermès τσάντα της στον κήπο του σπιτιού της.

«Μαϊμού» οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν;

Λίγες ημέρες, ωστόσο, μετά τις δηλώσεις Κιλιτσντάρογλου, η δημοσιογράφος της «Hurriyet», Χαντέ Φιράτ, έρχεται να αποκαλύψει ότι οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν είναι… «μαϊμού». Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, σε άρθρο γνώμης, υποστηρίζει ότι η «πρώτη κυρία» της Τουρκίας δεν ξοδεύει ποτέ χρήματα σε πανάκριβες τσάντες, αλλά αγοράζει μόνο απομιμήσεις.

«Οι πληροφορίες που έχω λάβει από τις πηγές μου δείχνουν ότι η πρώτη κυρία, η οποία πρωτοστατεί στην εκστρατεία “Μηδέν απορρίμματα”, διατηρεί την ίδια ευαισθησία και στις τσάντες της, ειδικά στα αξεσουάρ της», αναφέρει η Φιράτ, προσθέτοντας ότι οι πληροφορίες που της μεταφέρθηκαν είναι οι εξής: «Η πρώτη κυρία Εμινέ Ερντογάν ποτέ δεν πληρώνει πολλά λεφτά για τσάντες. Φροντίζει να μη χρησιμοποιεί αυθεντικές τσάντες μάρκας. Με άλλα λόγια, δεν δίνει πολλά λεφτά σε τσάντες, όπως φημολογείται. Προτιμά κυρίως οικιακά είδη. Και αντί για αυθεντικές, αγοράζει απομιμήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here