Η Λουξ για ακόμη μια χρονιά αποτέλεσε χορηγό του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), της ετήσιας γιορτής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, μετατρέποντάς την σε μια μεγάλη πίστα καρτ.

Ειδικότερα, το 11ο PICK EKO RACING 100 αποτέλεσε μια ξεχωριστή διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν κορυφαίοι δεξιοτέχνες οδηγοί προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους λάτρεις του καρτ, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι πρόκειται για το σημαντικότερο γεγονός του είδους στη χώρα και ένα από τα πιο αξιόλογα σε όλη την Ευρώπη.

Το διήμερο δεξιοτεχνίας και ταχύτητας, το οποίο είχε γεύση Λουξ, πλαισιώθηκε και από παράλληλες δράσεις, όπως η συναυλία που έδωσε η Έλλη Κοκκίνου μαζί με τον Σάκη Αρσενίου, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους. 

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχή διεξαγωγή του  11ου PICK EKO RACING 100, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το κύρος της διοργάνωσης ενισχύει σημαντικά την εικόνα της πόλης αλλά και την τοπική κοινωνία και οικονομία στο σύνολό της. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here