Διψήφια άνοδο πωλήσεων καταγράφει η Louis Vuitton στην ελληνική αγορά και μάλιστα για δεύτερη σερί χρονιά.

Η διεύρυνση της πελατειακής της βάσης με αυξανόμενο πληθυσμό των ξένων επισκεπτών της χώρας μας προσβλέπει σε περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών της το 2019. 

Εξάλλου η ζήτηση βαίνει αυξανόμενη και την τρέχουσα σεζόν στο εποχικό κατάστημα που διατηρεί στη θέση Τρία Πηγάδια, στη Μύκονο, καθώς επίσης και στο κατάστημα που λειτουργεί στο Nammos Village. Κομβικό είναι και το κατάστημα στην Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας, απ’ όπου περνάνε εκατοντάδες Ιάπωνες και άλλων εθνικοτήτων τουρίστες, με λατρεία στη γαλλική φίρμα.

Η εταιρεία, που απασχολεί 25 εργαζόμενους, εμφάνισε κέρδη προ τόκων και φόρων 9,252 εκατ. ευρώ από 7,447 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη χρήση.

Σχετικά με τις οικονομικές επιδόσεις, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας στην οικονομική χρήση 2018 εμφάνισε καθαρά κέρδη 6,386 εκατ. ευρώ από κέρδη 5,381 εκατ. ευρώ στην προηγούμενη χρήση ενώ ο κύκλος εργασιών της ενισχύθηκε κατά 28,71% για να διαμορφωθεί σε 27,413 εκατ. ευρώ (εξαιρουμένων των εμπορευμάτων λόγω επιστροφής στην προμηθεύτρια εταιρεία).

Η εταιρεία επέτυχε βελτίωση των δεικτών οικονομικής διάρθρωσης και απόδοσης, όπως δείχνουν τα στοιχεία στον ισολογισμό της Louis Vuitton Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here