Κέρδη που ξεπερνούν τα 85 εκατ. δολάρια ανακοίνωσε η Navios Maritime Holdings συμφερόντων της Αγγελικής Φράγκου για το 2022.

Η Navios Holdings κατέχει μετοχικό μερίδιο στη Navios South American Logistics Inc., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υποδομής και logistics στην περιοχή Hidrovia της Ν.Αμερικής και συμμετοχές στην Navios Maritime Partners L.P. , την εισηγμένη στο χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών ναυτιλιακή εταιρεία που κατέχει και εκμεταλλεύεται bulkers και δεξαμενόπλοια.

 

Η Πρόεδρος και CEO της εταιρείας Αγγελική Φράγκου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα οικονομικά αποτελέσματα του 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου (έτους) είχαμε καθαρά κέρδη 87,3 εκατ. δολάρια και EBITDA 355,1 εκατ. δολάρια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το 2022 βγήκαμε από τη διεθνή ναυτιλία και επί του παρόντος επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη της Navios South American Logistics, έναν πάροχο μεταφορών και υποδομών στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής.

Θεωρούμε ότι οι παγκόσμιες μακροοικονομικές συνθήκες υποστηρίζουν την υγιή ανάπτυξη στην περιοχή της Hidrovia και εστιάζουμε στη μεγιστοποίηση της απόδοσης από τα περιουσιακά στοιχεία, προσφέροντας πρωτοπόρες λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα».

Πιο αναλυτικά για τα οικονομικά μεγέθη:

Όσον αφορά τα καθαρά κέρδη αυτά ανέρχονται στα 8,4 εκατ. δολάρια για το 4ο τρίμηνο και στα 87,3 εκατ. δολάρια για όλο το 2022.

Ακόμα, τα EBITDA έφτασαν τα 32,6 εκατ. δολάρια για το 2022 και τα 355,1 εκατ. δολάρια το 2022.

pinakas navios trimina

pinakas navios 2021 2022

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here