Ο τομέας των logistics είναι αυτός που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το νέο βασικό μέτοχο της Pasal Development, τον κ. Ηλία Γεωργιάδη. Ο τελευταίος, μέσω της Sterner Stenhus, του σουηδικού ομίλου συμμετέχει αυτή την στιγμή με ποσοστό 87,6% στην εταιρεία. 

Ο παλιός βασικός μέτοχος κ. Σωτήρης Θεοδωρίδης και η οικογένειά του συμμετέχει πλέον, μετά τη συμφωνία αναδιάρθρωσης και την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή, με ποσοστό στο 7% από το 70% που κατείχε προηγουμένως. Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για την Pasal, πολύ περισσότερο σε μία συγκυρία όπου οι τιμές είχαν αρχίσει να ‘’ξεφεύγουν’’ όσον αφορά το εγχώριο real estate όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο ίδιος.

Ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε παράλληλα ότι η εταιρεία ήδη πραγματοποιεί διαπραγματεύσεις για νέες αγορές. Πέραν των logistics, προοπτικές παρουσιάζει και ο κλάδος των ΣΔΙΤ, για την εταιρεία, η οποία διαθέτει αυτή την στιγμή ένα χαρτοφυλάκιο πέντε ακινήτων αξίας 30,055 εκατ. ευρώ, με ‘’ναυαρχίδα’’ τις κεντρικές αποθήκες της Σκλαβενίτης 35.000 τ. μ. στην Ελευσίνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here