• “Οταν η δουλειά σου είναι το μεράκι σου, όπως είναι σ’ εμάς…κατ’ αρχάς δεν σε κουράζει, σου αρέσει. Και κάθε μέρα δημιουργείς…”
λόγια ειπωμένα από την Ιωάννα Παπαδοπούλου, σε μία εκ βαθέων δημόσια εμφάνισή
της στο πλαίσιο διαδικτυακής εκπομπής του ΣΕΒ, με οικοδεσπότη τον Μάρκο Βερέμη.
Ελάχιστες οι (δημοσιογραφικές ) παρουσίες της “σιδηράς κυρίας” της ελληνικής βιομηχανίας, μετά από 48ετία στην υπαεραιωνόβια “Μπισκότα Παπαδοπούλου” ανοίγει την καρδιά της στο κοινό (του Innovative Greeks) για το μυστικό της επιτυχίας της εταιρείας, το γιατί επιμένει ελληνικά, το πως προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και τα σχέδια για επέκταση των δραστηριοτήτων μέσα στο 2023.
Aξίζει να επικεντρωθούμε στην Ιωάννα Παπαδοπούλου και σε 3-4 επισημάνσεις της, θεωρώντας τες καίριες για τους νέους ανθρώπους, για την συνέχεια.
   “Ελληνικό κάστρο” χαρακτηρίζει την ιστορική εταιρεία, “να την πουλήσουμε, να κάνουμε τι; για να καθίσουμε;” απαντώντας στο ερώτημα της συνέχειας. 

 

  •    “Το πλεονέκτημα μίας μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης, που τα μέλη της είναι παρόντα, δουλεύουν απ΄ το πρωϊ ως το βράδυ γιατί αγαπάνε την δουλειά τους, βρίσκουν τον τρόπο και ελίσσονται πιο εύκολα απ’ ότι σε μία πολυεθνική”. 
   Η ίδια παρότι είναι αρωγός- μέσω του endeavor- σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους ανθρώπους-μυαλά που δοκιμάζουν με start up σχήματα θεωρεί πως αυτό περιορίζει την προσπάθεια μεγέθυνσης ελληνικών παραδοσιακών εταιρειών-
  • “…εάν εμείς είχαμε μερικούς από αυτούς θα είχαμε κάνει άλλα 5 εργοστάσια και όχι μόνο στην Ελλάδα. Λείπουν οι άνθρωποι, οι σωστοί που ναι μεν δεν πάνε πια στο δημόσιο, αλλά ούτε και στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Φτιάχνουν το δικό τους, και καλά κάνουν…αλλά εγώ δεν μπορώ να βρω ανθρώπους…”
εκμυστηρεύεται στην “κάμερα” του Συνδέσμου.
    Οσον αφορά στα επόμενα βήματα της
  • “…εμείς ξεκινήσαμε από τα μπισκότα και σήμερα είμαστε στα ψωμιά, στις μπάρες και τις φρυγανιές και στα τέλη του χρόνου θα ακούσετε και άλλα θέματα δικά μας. Στο τρόφιμο και στο δημητριακό πάντα…”. 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ